Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sport

Wolfsburg
Sport |
Sportcolumn: Welkom in Wolfsburg, de deprimerende omgeving van Oranje

Iedere week schrijven onze Panorama-verslaggevers samen een column over wat hen opvalt in de sportwereld. Deze week: het altijd gezellige Wolfsburg.

Ian Maatsen
🔥 Sport |
Zien: dit is de welgevormde vriendin van Frenkie de Jong-vervanger Ian Maatsen

Maatsen zat al op het Griekse eiland Mykonos, maar mag toch meespelen met Oranje. 

Vinícius Júnior
Sport |
Apengeluiden richting Vinícius Júnior afgestraft met celstraffen

Tijdens de voetbalwedstrijd Valencia-Real Madrid maakten drie mannen apengeluiden richting de Real-voetballer. 

SLM-vliegramp
Premium Sport |
De tranen van Suriname: 35 jaar na de SLM-vliegramp zijn er nog steeds de littekens

In de vroege ochtend van 7 juni 1989 stort vlucht PY-764 neer in het oerwoud vlak bij vliegveld Zanderij in Suriname. 176 inzittenden komen om het leven, onder wie leden van het Kleurrijk Elftal. Nu is er het nieuwe boek Wat ons bindt van journalist Anton Slotboom over de ramp. In deze exclusieve voorpublicatie schetst hij de eerste uren na de crash. Hoe ging het er op de rampplek aan toe? “Het was een enorme chaos.”

Hooligans
Sport |
Sportcolumn: Verbroederen in plaats van verloederen

Iedere week schrijven onze Panorama-verslaggevers samen een column over wat hen opvalt in de sportwereld. Deze week: rellende hooligans op het EK 2024. 

Feyenoord
Premium Sport |
Winst van Feyenoord in 1974: een UEFA-cup met een kras

Vijftig jaar geleden was Nederland nog een vrij onschuldig voetballand. Dat veranderde op een dag in mei toen hooligans een poging deden om de Rotterdamse Kuip te onteren. Terug naar Feyenoord-Tottenham Hotspur. 

Jarno Errens
Premium Sport |
Jarno Errens, de eerste Nederlandse UFC-vedergewichtvechter: ‘Ik wil een legende worden’

MMA-vechter Jarno Errens (29) wil niets minder dan een legende worden. Onlangs in Las Vegas zette de Limburger al een forse stap naar onsterfelijkheid door een klinkende zege in het UFC-vedergewicht. “Ik leef nu mijn droom.”

Francesco Farioli
Sport |
Sportcolumn: Ajax op z’n Italiaans: ‘Siamo l’Ajax, siamo i miglori!’

Iedere week schrijven onze Panorama-verslaggevers samen een column over wat hen opvalt in de sportwereld. Deze week: voetbaltrainer Francesco Farioli. 

Noa-Lynn van Leuven
Sport |
Sportcolumn: Bang voor een vrouw met drie pijltjes

Iedere week schrijven onze Panorama-verslaggevers samen een column over wat hen opvalt in de sportwereld. Deze week: transvrouw darter Noa-Lynn van Leuven. 

Landskampioen
Sport |
Sportcolumn: De kampioen van 2025 is ook al bekend

Iedere week schrijven onze Panorama-verslaggevers samen een column over wat hen opvalt in de sportwereld. Deze week: de landskampioen van komend jaar.

Voetballers
Premium Sport |
Binnen de lijntjes: ex-voetbalprofs die níet voor het foute pad hebben gekozen

Veel (ex-)profvoetballers gaan soms tijdens, maar vooral ná hun carrière goed de fout in. Van voormalig Oranje-international Quincy Promes is bekend dat hij de drugshandel in is gegaan en een steekincident op z’n conto heeft. David Mendes da Silva legde zich ook toe op drugs en linkspoot Glenn Helder deed aan bedreiging, mishandeling, diefstal en verboden vuurwapenbezit. Ex-Ajacied Tarik Oulida is zelfs veroordeeld voor misbruik van zijn dochter. Maar gelukkig zijn er ook genoeg voormalig eredivisie-voetballers die wél een eervol beroep zijn gaan uitoefenen…

Arne Slot en Andy
Sport |
Sportcolumn: Een Slot uit de loterij voor Liverpool

Iedere week schrijven onze Panorama-verslaggevers samen een column over wat hen opvalt in de sportwereld. Deze week: Arne Slot naar de Premier League.