Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de topfitte vriendin (30) van Mathieu van der Poel

De Tour de France is in volle gang. Reden om stil te staan bij de 'wielervrouwen', zoals de topfitte vriendin van Mathieu van der Poel.

Mathieu

De 30-jarige Roxanne Bertels woont in Antwerpen en is al een hele tijd samen met Mathieu. Op haar Instagram-pagina laat de blondine aan al haar volgers duidelijk merken dat ze Van der Poel zijn grootste fan is. Ze is dan ook vaak aanwezig bij de wedstrijden van de wielrenner.

Eigen carrière

Mevrouw heeft niet alleen verstand van wielrennen, maar ook van de mooiste wagens. Ze heeft namelijk jaren bij het automerk Porsche gewerkt. Hier was de 30-jarige schoonheid werkzaam op de marketingafdeling. Op dit moment is ze vooral bezig met haar carrière als influencer.

Topsport

Mathieu is niet de eerste topsporter in het leven van Roxanne. Ze is namelijk de dochter van Danny Bertels. Hij werd twee keer wereldkampioen met waterskiën en drie keer met powerboatracen. De liefde voor sport zit dus zeker in de familie. Als dat geen sportieve kinderen worden, dan weten wij het ook niet meer.

Dat Mathieu van de Poel op het moment een groot talent is in het wielrennen is één ding wat zeker is. Maar de echte prijs zit gewoon bij hem thuis op de bank te wachten. Daar kan geen gele trui tegenop. Of wel, Mathieu?

Sport
  • JFK, Gewoon voor Hem, Nieuwsblad.be
  • NL Beeld / Proshots, Instagram