Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizar

Gevonden voorwerpen
Bizar |
Gevonden voorwerpen: 'Dokter, ik gleed uit in de douche...'

Van gloeilamp tot colafles, van vibrator tot smartphone... Soms doen doktoren wonderlijke maag- en darmvondsten. Uit de editie van augustus van 2021: gênante doktersbezoekjes.

Drinken uit een dode eekhoorn: het duurste bier ooit
Bizar |
Drinken uit een dode eekhoorn: het duurste bier ooit

Een alcoholpercentage waar de gemiddelde whisky van gaat blozen, een verpakking die je nog het best als ‘luguber’ kunt beschrijven en een prijskaartje waar de gemiddelde grootverdiener toch even van moet slikken. Dit bier is extreem op alle fronten.

Emile Ratelband
🔥 Premium Bizar |
Miljoenen om te zoenen: zo rijk kun je worden met een bizarre aanklacht

65 miljoen dollar van de stomerij die je broek kwijtraakte, 15 miljoen voor een te hete kipnugget en 416 miljoen omdat je voor iemand anders wordt aangezien. Wie het slim speelt, kan na één aanklacht al met pensioen. Maar wees gewaarschuwd: de pogingen daartoe gaan vaker mis dan goed. De tien raarste en grappigste rechtszaken van deze eeuw!

Utrecht
🔥 Bizar |
Bizarre beelden: actievoerders in Utrecht doen midden op straat aan orale s*ks

'Pijpen voor Gaza', klinkt het op X. 

Marius Gustavson
Bizar |
Dit is Marius Gustavson: kannibaal, mensenslager en handelaar in lichaamsdelen

De geboren Noor is in het Verenigd Koninkrijk veroordeeld tot minimaal 22 gevangenisstraf. En als je hoort wat Marius allemaal op z'n kerfstok heeft, is dat heel begrijpelijk. 

walvis
Bizar |
Oeps: cruiseschip sleept dooie walvis (14m) mee de haven van New York in

De MSC Meraviglia nam een souvenirtje mee van z'n laatste tocht.

Adobe Stock
Bizar |
Krijg je 'm niet omhoog? Deze giftige spin kan je helpen

Veel mensen zijn bang voor spinnen, toch kunnen ze jou misschien wel een dienst bewijzen. Als je moeite hebt om ‘m omhoog te krijgen, dan kan dit beest jouw redding zijn.

Kleedkamereisen
Bizar |
De bizarre kleedkamereisen van wereldsterren

Miljoenen verkochte platen, uitverkochte stadions en een wereldwijde fanbase zijn allemaal leuk en aardig, maar in de showbizz ben je pas echt een succes als je belachelijke kleedkamereisen kan stellen. Dwergen in Disney-outfits, 48 handdoeken en jonge meisjes? Maar natuurlijk, meneer! Panorama’s overzicht van de beste, gekste en grappigste riders.

Ania
Bizar |
Wie helpt Ania? Deze vrouw wil met 100.000 kerels naar bed

Ania Lisewska is haar naam, rampetampen is haar missie. Veel rampetampen. Heel veel rampetampen.

Politieachtervolging
Bizar |
VIDEO | Spectaculair einde van politieachtervolging van vermeende drugsdealer

Als de politie op de A16 bij Breda een stopteken geeft aan de bestuurder van een Ford Puma, slaat de man op de vlucht. De agenten zetten logischerwijs de achtervolging in en worden daarbij te hulp geschoten door collega's. Maar nog voordat de andere SIV-eenheden kunnen overgaan op tot actie, klapt de man rechtsaf een sloot in. Ondanks de klap stapt de man uit, waarna hij te voet verder probeert te vluchten. Een agent voorkomt dat. Daarbij trekt de diender per ongeluk ook nog de broek van de man naar beneden, zodat hij letterlijk met de billen bloot moet. Tijdens het doorzoeken van de auto vindt de politie drugs. Om hoeveel het gaat, is niet bekend, maar de man wordt verdacht van handel en/of vervoer van softdrugs.

Wraakacties
Premium Bizar |
Een overzicht van de gruwelijkste wraakacties ooit

Soms kunnen onze emoties hoog oplaaien, vooral bij ontrouw van onze partner en bij verraad, vernedering  en pesterijen. De meesten reageren hierop door te schreeuwen of te schelden, maar een aantal mensen gaat over tot zwaarder geschut en verzinnen een échte wraakactie. Het verlangen naar vergelding is zo oud als de mensheid en kent in sommige gevallen geen grenzen. Waar wonnen wraakgevoelens het van het verstand?

Urbex Bob
Premium Bizar |
Urbex Bob gaat het liefst op vakantie in een rampgebied

Waarom wéér naar die Franse camping als je ook een radioactief gebied kunt bezoeken dat ooit getroffen is door een kernramp? Urban explorers zijn niet zo van de traditionele tripjes. Je leven riskeren door rond te dwalen op verboden, geheime en afgedankte locaties is zóveel leuker. Bob Thissen, de Nederlandse Indiana Jones, neemt u graag mee naar zijn gevaarlijkste avonturen en spannendste momenten.