Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Misdaad

Marco Ebben
Misdaad |
Most Wanted: de Schiedamse drugscrimineel Marco Ebben
Hij is de zoon van ‘de Rotterdamse Holleeder’ en ontsnapte twee keer aan een moordaanslag: Marco Ebben. De drugscrimineel wordt gezocht, niet alleen door justitie, maar ook door rivalen in het drugsmilieu. Wie is toch deze Marco Ebben? En is hij wel op de vlucht of is Marco inmiddels al overleden?
Homomoord
Misdaad |
Doorbraak in Belgische ‘homomoord’: dader bekent
De Belgische justitie heeft een bekentenis te pakken in de opmerkelijke moordzaak op een homo-ontmoetingsplaats, al blijft er ook nog veel onduidelijk rond de dood van Willy Van Tongerloo (71). 
Bij de politierechter: 'Maar ik drink niet'
Misdaad |
Bij de politierechter: 'Maar ik drink niet'
Raymond drinkt geen druppel en dat zouden zijn vader en broer, beiden hardnekkig alcoholist, graag anders zien. Al was het maar omdat hij hen dan wat minder hard sloeg.
Ayla Mintjes
🔥 Misdaad |
Schutter Jeremia T. tot 22 jaar cel veroordeeld voor vergismoord op Ayla Mintjes
Ayla Mintjes werd in 2021 doodgeschoten door mannen met automatische wapens. Later bleek haar vriend het eigenlijke doelwit van de moordaanslag te zijn.
Bij de politierechter: 'Jatten voor de bruidsschat'
🔥 Misdaad |
Bij de politierechter: 'Jatten voor de bruidsschat'
Zijn vriendin zover krijgen dat ze ja zei, was een fluitje van een cent. Maar toen begon de ellende pas. Want hoe spaar je als barman een bruidsschat bij elkaar?
Bolle
🔥 Misdaad |
'Heel Turkije' zoekt naar topcrimineel 'Bolle Jos' na onbedoelde actie van Turkse acteur
Er schijnen groepen Turken 'straat voor straat' te zoeken naar de Nederlandse topcrimineel 'Bolle Jos' na een onbedoelde actie van een Turkse performer.
Bij de politierechter: 'Schroevendraaier vs tafelpoot'
Misdaad |
Bij de politierechter: 'Schroevendraaier vs tafelpoot'
De een trok een schroevendraaier, de ander een tafelpoot, maar klusvrienden zouden ze nooit worden.
Tussen de Ultra's
Premium Misdaad |
Op pad met de extreemste voetbalhooligans ter wereld
Jarenlang stond James Montague tussen de extreemste voetbalfans ter wereld. Hij schreef er het boek Tussen de Ultra's over.
Kappersoorlog
Premium Misdaad |
Kappersoorlog in Roermond: mishandelingen en bedreigingen tussen twee barbershops
Twee barbershops in Roermond - in dezelfde straat - vliegen elkaar de haren in. Dan zou je al gauw denken aan wat gezonde concurrentiestrijd, maar nee het is erger dan dat. We spreken namelijk inmiddels van een heuse kappersoorlog waarbij er flink wat geweld wordt gebruikt. Panorama duikt in de zaak en gaat op onderzoek uit. 
topcriminelen
🔥 Misdaad |
MISDAADCOLUMN: Hoe is het nu met de oude generatie topcriminelen?
Elke week schrijft misdaadverslaggever Henk Strootman een column over wat hem opvalt in de crimewereld. Deze week: de oude garde topcriminelen.
Naughty
Misdaad |
Satheesh werd doodgestoken in de Naughty Girl Club
In deze rubriek staan we stil bij opzienbarende moordzaken die elders in de wereld de gemoederen bezighouden. Deze week: een dodelijke steekpartij in de clandestiene tippelzone van Singapore.
Bij de politierechter: 'De badmeester krijgt klappen'
Misdaad |
Bij de politierechter: 'De badmeester krijgt klappen'
Een jong stel gaat gezellig een dagje naar het zwembad. Maar gezellig wordt het niet. Kort nadat ze hun eerste joint opsteken, belanden ze al in een matpartij met de badmeesters.