Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Misdaad

Fred en Rosemary West
Misdaad |
Fred en Rosemary West: de meest ijzingwekkende seriemoordenaars uit de Britse geschiedenis

De meeste beruchte moordenaars handelen alleen, maar soms duikt er een partnerschap op tussen twee geliefden, vrienden of broers. En kijk dan maar uit, want vrijwel al deze dodelijke duo’s zijn legendarisch. Alles is immers beter met zijn tweeën... ook moord. Uit de editie van 7 augustus 2019: Fred en Rosemary West: Inside The House of Horrors.

Spyware-stalker
Misdaad |
Bij de politierechter: 'De spyware-stalker'

Ruben maakte zich grote zorgen over zijn ex-vriendin, maar gestalkt heeft hij haar niet. Dat deed de spyware op zijn telefoon.

Quincy Promes
🔥 Premium Misdaad |
Aanvaller Quincy P.: hoe kon het zo misgaan met de 'messcherpe' 50-voudig international?

Het blijft een mysterie. Quincy Promes was dankzij het voetbal al een grootverdiener toen hij zich ook nog eens in de cokehandel stortte. Hoe kon de topvoetballer zo ontsporen? 

Sander Meyer
Misdaad |
Misdaadcolumn: Sander loopt warm voor cold cases

Elke week schrijft misdaadverslaggever Henk Strootman een column over wat hem opvalt in de crimewereld. Deze week: Sander Meyer van coldcasezaken.nl

De 10 beruchtste mislukte liquidaties in de Nederlandse onderwereld
🔥 Premium Misdaad |
De 10 beruchtste mislukte liquidaties in de Nederlandse onderwereld

Van een wonderbaarlijke ontsnapping aan een wildwestschietpartij in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt en een doorzeefde auto in een sloot in Diemen-Noord tot een autobom in Almere en een koelbloedig schot door het achterhoofd in een hamburgerrestaurant in Panama. Uit de editie van woensdag 28 augustus 2019: de tien beruchtste liquidatiepogingen in de Nederlandse onderwereld.

Dublin
🔥 Misdaad |
Diego onthoofdde met vier messen zijn vriendin: 'Ik dacht dat ze een slang was'

In deze rubriek staan we stil bij opzienbarende moordzaken die elders in de wereld de gemoederen bezighouden. Deze week bezoeken we de Ierse hoofdstad Dublin waar een Braziliaanse immigrant terechtstaat voor de onthoofding van zijn echtgenote. “Ik dacht dat ze een slang was.”

Bij de politierechter: 'Zuurkoolspek en cocaïne'
Misdaad |
Bij de politierechter: 'Zuurkoolspek en cocaïne'

Freddy liep met het boodschappengeld van zijn vrouw en kinderen rechtstreeks naar zijn dealer. Zelf is hij er ook niet trots op.

Peter Schouten
Misdaad |
Panorama's winnaar en verliezer van de week

Elke week maakt Panorama een 'winnaar en verliezer van de week' bekend. Deze week: Peter Schouten en ‘Doctortattoo'.

klerenbende
Misdaad |
Bij de politierechter: 'Een klerenbende'

Nep-merkkleding is veel goedkoper dan echte merkkleding, maar nog altijd duur genoeg om er iemand de tanden voor uit de bek te slaan.

Hooligans
🔥 Misdaad |
De meest beruchte ‘supporters’ zijn heuse moordenaars

Feyenoord-fan Leonardo P. stak Ajax-supporter Carlo Picornie dood, Ajacied Martin van de Pol vermoordde op één avond vier mannen, onder wie een Hells Angel, en Onno K., aanhanger van FC Twente, zou twee criminelen hebben geliquideerd. Hooligans kun je maar beter zo ver mogelijk uit je buurt houden. Een overzicht van de acht meest beruchte ‘voetbalsupporters’ van Nederland.

Familie Holleeder
Misdaad |
Astrid Holleeder is de ‘vierde man’

Een opvallend bericht afgelopen week op Crimesite. In de uitwerking van een getuigenverhoor tegen Willem Holleeder werd lange tijd gesproken over een ‘vierde man’. Nu blijkt dat zijn zus Astrid te zijn geweest. Hoe zit dat precies?

Bij de politierechter: 'Als ik je zie, krijg ik een stijve voor jou'
Misdaad |
Bij de politierechter: 'Als ik je zie, krijg ik een stijve voor jou'

Winston zocht de oplossing voor zijn erectieproblemen dicht bij huis. Iets té dicht bij huis, vond zijn buurvrouw.