Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Entertainment

Dave en Donny Roelvink
Entertainment |
Johan Derksen: belachelijk dat Donny en Dave Roelvink moslim willen worden
De jongste van het stel, Donny Roelvink, bracht onlangs naar buiten zich te bekeren tot de islam. Ook broer Dave denkt erover na om de stap te nemen. De Snor vindt er wat van. 
Rijkste vrouwen
🔥 Premium Entertainment |
Een overzicht van de rijkste vrouwen van Nederland, de wereld én de onderwereld
De dochter van wijlen Freddy Heineken is goed voor dik 13 miljard euro. Het lijkt absurd veel geld, maar wie over de grens kijkt weet dat haar spaarpot maar klein bier is. Sommige dames hebben nog veel en veel meer. Wie zijn de rijkste vrouwen ter wereld?
Van
🔥 Entertainment |
Van Dyantha voor meer eigenwaarde
In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Dyantha Dijkstra (25) uit Maastricht.
Ali B
Entertainment |
Aftellen naar uitspraak Ali B
De rechtbank van Haarlem doet straks om 13 uur uitspraak in de zedenzaak tegen Ali B. Het OM eist een onvoorwaardelijke celstraf voor de rapper, die verdacht wordt van aanranding en verkrachting. 
Gordon
🔥 Entertainment |
Gordon in de problemen in Dubai: 5 maanden 'vastgezeten'
Daarnaast moest de zanger een flinke schadevergoeding betalen. 
Edson de Graça
Entertainment |
Video: Edson da Graça krijgt felle kritiek wegens sexy zuster op Instagram
De RTL4-presentator maakt een grapje, maar niet iedereen lacht met hem mee... 
Rutger Castricum
Entertainment |
Rutger Castricum reageert op 'heel ranzig Taylor Swift-filmpje'
Castricum laat tijdens Vandaag Inside weten wat hij vindt van alle ophef rondom een berucht item van zijn eigen omroep PowNed.
Hazes
Entertainment |
Rachel Hazes woest nadat Dreetje haar voor 'h**r' uitmaakt: 'Heel stuitend'
Hoofdstuk 698.235 van de Hazes-ruzie.
Podcast
Entertainment |
Podcast over diamantroof Schiphol werpt nieuw licht op grootste overval in Nederlandse geschiedenis
In 2005 gingen overvallers er op Schiphol vandoor met 70 miljoen euro aan diamanten. Journalisten Sandra van den Heuvel en Maaike Timmerman maakten er een podcast over en spraken ook een van de slachtoffers: “Hij zag Errol voor hem staan, wist dat hij hem uit kon schakelen, ondanks het wapen in zijn hand… maar het kón simpelweg niet.”
Helmut Lotti
Premium Entertainment |
Helmut Lotti zingt tegenwoordig metal: 'Iedereen dacht dat ik gek was geworden'
Is toch even wennen, Helmut Lotti (54) die in een leren kostuum metalmuziek zingt. Het Belgische publiek is al gewend aan de (tijdelijke) metamorfose, nu het Nederlandse nog. Lotti over zijn autisme, Johan Derksen en zijn optreden bij Vandaag Inside. “Ik was ontgoocheld. Het klonk vreselijk. Het klonk als droge koek.”
Kim Feenstra
Entertainment |
Het turbulente leven van Kim Feenstra: ex-dief, ex-prostituee en ex-drugsgebruiker
Kim Feenstra (38) werd meermaals veroordeeld, maar alles heeft een oorzaak. Het topmodel kende een verschrikkelijke jeugd, kreeg een fout vriendje en de man van haar dromen kwam om bij een steekpartij. Uit de editie van woensdag 17 augustus 2022: het turbulente leven van een Groningse beauty.
Van
Entertainment |
Van Chalisa voor Farleyangelo
In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Chalisa Vodegel (27) uit Amsterdam.