Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Michael de Hoogh
Michael de Hoogh
Recente artikelen
 1. En dan vindt de politie ineens kilo's coke tussen je avocado's
  Misdaad |
  Uniek verhaal: Misbruikt door de coke-maffia

  Uit de editie van woensdag 27 mei 2020: fikse partijen coke tussen de bananen of de avocado’s; het is een doorn in het oog van politie en justitie, maar ook van veel fruithandelaren. Een gedupeerde handelaar spreekt over de gevolgen van een cocaïnevondst in zijn bedrijf. Een ongelooflijk verhaal.

 2. Bloed aan de paal: Het bizarre verhaal rond een Hawaïaanse danseres
  Misdaad |
  Bloed aan de paal: Het bizarre verhaal rond een Hawaïaanse danseres

  Uit de editie van 19 augustus 2020: Een paaldanseres uit Hawaï wordt verdacht van poging tot moord op haar Nederlandse man in een hotel. Hoe heeft het zover kunnen komen? En waar is deze Hawaïaanse schone Aziza ‘Almitra’ K. eigenlijk gebleven?

 3. Playstationmoorden
  Misdaad |
  De gruwelijke PlayStation-moorden

  Uit de editie van woensdag 24 februari 2021: Een gruwelijke drievoudige moordzaak in 2001 is beter bekend als de ‘PlayStationmoorden’. Veroordeelde Ed Zandstra (hij wil met zijn hele naam genoemd worden omdat hij niets te verbergen heeft) zit een levenslange celstraf uit, terwijl hij geen schot heeft gelost. Hoe zit dat?

 4. De stille getuigen van een zware mishandeling in Utrecht, uitgevoerd door een knokploeg.
  Misdaad |
  De neef, de moker en de moord

  De afgrijselijke moord op advocaat Derk Wiersum in 2019 is weer actueel. De schutters zijn al veroordeeld, maar er staat nog een groep verdachten voor de rechter. Volgens justitie zijn dat ‘de spotters’, aangestuurd door familie van Ridouan T. Een verhaal in negen hoofdstukken.

 5. Bloedstollend én gewaagd: Nederlandse undercover-operaties
  Misdaad |
  Bloedstollend én gewaagd: Nederlandse undercover-operaties

  Uit de editie van 23 maart 2022: Er is vaak kritiek op undercoveroperaties van de politie. Zoals in de zaak van Heidy Goedhart, waarin haar partner Wim S. nu is vrijgesproken van moord. Toch was het een bijzondere politieactie, waarvan het scenario een Oscar zou verdienen. Net als de geheime operatie waarmee de politie in 2015 een slag toebracht aan de Mocro Maffia.

 6. Vrachtwagen drugs
  Misdaad |
  Het wonderlijke verhaal van twee krasse criminelen

  Een Brabander van 83 die zich bemoeit met de georganiseerde invoer van duizenden kilo’s cocaïne. Het klinkt als het scenario voor een hilarische film, maar dat is het niet. Zijn vermoedelijke opdrachtgever: een 78-jarige Limburger. Hoe heeft het zover kunnen komen dat twee mannen die ruim over de gepensioneerde leeftijdsgrens heen zijn, samen diep in de georganiseerde misdaad zitten?

 7. Jos
  Misdaad |
  De jacht op de crème de la crème van de internationale cokehandel

  Na de moord op Peter R. de Vries slaat de politie keihard terug: iedereen uit en rond de organisatie van Ridouan T. moet worden aangepakt. Veel kopstukken uit de onderwereld zitten inmiddels vast, maar één belangrijke speler nog niet: Bolle Jos.

 8. Tamara
  Misdaad |
  Nog steeds een mysterie: Brabantse Tamara werd voor haar deur neergemaaid

  De 30-jarige Tamara Plehn wordt tien jaar geleden voor haar deur in het Brabantse Berghem doodgeschoten. De zaak is nog altijd onopgelost. Waarom moest deze jonge vrouw op brute wijze worden vermoord? En wat hebben de Mocro Maffia en het Black Jacketsbroederschap ermee te maken?

 9. De Slager
  Misdaad |
  De dood van 'De Slager'

  Ebrahim ‘De Slager’ Buzhu (52) was in 2015 de eerste die bij de politie verklaarde over de inmiddels gevreesde topcrimineel Ridouan T. Zeven jaar later ligt hij levenloos in een greppel in Zuid-Spanje; door zijn hoofd geschoten. Wie zit er achter deze brute liquidatie?

 10. Michel Weiss
  Misdaad |
  De moord op motorman Michel

  Hagenaar Michel Weiss (52) leefde een turbulent leven binnen verschillende motorclubs. Hij werd in verband gebracht met geweld, bedreigingen en wapens. De man, die aan de wieg stond van motorclub Caloh Wagoh, bekend als moordservice van Ridouan T., werd eind 2021 van dichtbij doodgeschoten door zijn ex-zwager.