Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De best gelezen online Panorama-artikelen van 2022: beeldschone vrouwen, seks en vreemdgaan

Vrouwelijk schoon, buiten de deur batsen en een beetje drugs.

Best gelezen

Het jaar zit erop. Klaar. Basta. Punt. Maar niet voordat we nog even terugblikken op het jaar van Panorama. Nou ja, het online gedeelte dan.

Sex sells, ook anno 2022

Want wat trok het internetvolk naar de knusse digitale woonkamer van Panorama.nl? Was het de oorlog in Oekraïne? Of toch het Voice-schandaal, de boerenprotesten of de dood van Her Majesty Queen Elizabeth II? Of wat te denken van controverses rondom het wereldkampioenschap voetbal in Qatar?

Nou lieve lezers, we kunnen u mededelen dat geen van bovenstaande onderwerpen de top-10 heeft gehaald. Waar u wel massaal op klikte: bikini's, lingerie en een hoop gelul over wippen, krikken en vreemdgaan. O ja, en een klein beetje cocaïne.

Is dat erg? Nee joh. In voorgaande jaren wist u het vrouwelijk schoon ook al te waarderen en dat was in 2022 niet anders. Een tijdloos thema, kunnen we wel stellen. Afijn, van ons voor u: de top-10.

10. Hans Teeuwen vraagt om coke

'Koning van de Lach' Hans Teeuwen is in dit geval de vreemde eend in de bijt. De man die wat drugs toevoegt aan onze lijst vol vrouwen, seks en vreemdgaan. In april mocht de ambassadeur van het vrije woord eindelijk weer het podium op, na een barre corona-periode waarin de overheid alles op slot gooide. Eenmaal op terug op de bühne wilde Teeuwen weten of iemand nog wat coke bij zich had en tot ieders verbazing toverde een bezoeker een kabouterenvelopje uit z'n broekzak. Helaas zijn de beelden van het voorval alweer offline gehaald.

9. De twee dames bij wie Bergwijn een kind verwekte

Natuurlijk zijn onze lezers geïnteresseerd in sport en het WK-voetbal. Maar wat nog meer de aandacht trok, was Steven Bergwijns 'sterke zaad'. In korte tijd bezwangerde de Oranje-international namelijk twee beeldschone vrouwen. Met de eerste (Chloé Jay Lois) had hij jarenlang een relatie, de tweede (Sem Smit) is de vrouw voor wie hij haar verliet.

8. De kadetjes van Fajah

Wie houdt er niet van Fajah Lourens? Wij wel en onze lezers blijkbaar ook. De inmiddels 41-jarige brunette werd bekend als actrice, model en dj, speelt een behoorlijke pot poker en is tegenwoordig veel in de sportschool te vinden. Lourens staat zelfs bekend als fitnessgoeroe. De resultaten van al dat gezweet in de gym toont ze regelmatig op Instagram. Vooral haar billen trokken afgelopen de aandacht. En terecht.

7. De sexdrive van Katja

De relaties en seksuele uitspattingen van de nog altijd aantrekkelijke Katja Schuurman zijn regelmatig onderwerp van gesprek, zo ook bij Shownieuws. Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker zei daar uit betrouwbare bron vernomen te hebben dat Schuurman een nymfomane is. "Die moet echt gewoon wel zes keer per dag."

6. De ballen van Peter

In 2022 ging er werkelijk geen week voorbij zonder 'scoop' over Peter Gilles en zijn Nicolleke. De ene keer omdat de campings van de brede Brabander in verband werden gebracht met criminele activiteiten, de andere keer omdat Nicol buiten de deur zou snoepen. Panorama sprak laatstgenoemde en vroeg onder meer naar de geruchten over vreemdgaan.

5. De 'minnares' van Matthijs

Heel Nederland was in rep en roer toen Tim Hofman in januari van dit jaar allerlei schandalen naar buiten bracht over The Voice of Holland. Een van de gevolgen daarvan was een complete stroom aan beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag in medialand. Zelfs DWDD-ster Matthijs van Nieuwkerk werd van zijn sokkel getrokken. Daags voor het verschijnen van het langverwachte Volkskrant-artikel over Van Nieuwkerk, slingerde roddelkoningin Yvonne Coldeweijer wat 'juice' de wereld in over een vermeende relatie tussen Matthijs en een van zijn DWDD-tafeldames.

4. 'Buurman, wat doet u nu?'

Vreemdgaan blijft natuurlijk een naaistreek, maar gezien de statistieken zit het een beetje in de aard van het beesie. Veel dames en heren piesen nou eenmaal buiten de pot, grazen daar waar het gras groener lijkt en rijden vroeg of laat een scheve schaats. Maar met welke kerels plegen vrouwen eigenlijk het vaakst overspel? De man in kwestie is wellicht dichterbij dan u denkt.

3. De fitte vriendin van vechtersbaas Rico

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne maakten begin 2020 bekend na dertien jaar uit elkaar te gaan. En na wat geruchten dat Verhoeven het wel heel gezellig zou hebben met de sexy influencer Gaby Blaaser, bleek de kickbokser toch voor iemand anders gevallen te zijn. De dame in kwestie? Naomy van Beem.

2. De prachtige dochter van Riesj en Daf

Dat Richard Krajicek en Daphne Deckers een dochter hebben, is oud nieuws. Vierentwintig jaar oud nieuws zelfs. Maar dat ze net als moeders behoorlijk fotogeniek is, was niet bij iedereen bekend. En nu wel.

1. Toytoytoy

Net als de nummer twee van de lijst, betreft de absolute numero uno een dochter van twee BN'ers. Iedereen weet dat radio-dj Ruud de Wild op dit moment al jaren gelukkig is met presentatrice Olcay Gulsen, maar vroegâh vormde hij nog een sterrenkoppel met actrice Tatum Dagelet. Uit dat huwelijk kwam dochter Toy Travis. In het best gelezen artikel van 2022 deelden wij wat Instagram-kiekjes van de 20-jarige Toy.

Nieuws
  • Panorama.nl
  • BrunoPress, EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl, Heukers Media, Arjo Frank