Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bij deze twee bloedmooie dames verwekte Steven Bergwijn een kind

Steven prikte in korte tijd twee keer raak...

Bergwijn

Steven Bergwijn heeft niet echt een lekker seizoen gedraaid met Ajax. Technisch directeur Sven Mislintat smeet 110 miljoen over de balk, het team draaide voor geen meter, de trainer werd ontslagen, Mislintat werd er ook uitgewerkt en de Amsterdammers bungelden op een gegeven moment zelfs onderaan het linkerrijtje. Ja, Ajax eindigde uiteindelijk als vijfde, maar wel met 35 punten minder dan landskampioen PSV. Kortom, een hoofdstuk dat ze snel willen vergeten in Amsterdam.

Bergwijn had ook niet echt een denderend seizoen. De aanvaller speelde 24 wedstrijden en scoorde 12 keer, waarvan 5 uit strafschoppen. Verder was hij goed voor 4 assists. In Europees verband scoorde Bergwijn 7 keer in het seizoen 2023/2024.

Oranje

Ondanks het matige seizoen is de geboren Amsterdammer opgeroepen door Ronald Koeman. Het EK in Duitsland begint op14 juni met de wedstrijd Duitsland-Schotland. Nederland trapt twee dagen later, op 16 juni, af tegen Polen. Op 21 en 25 juni volgen de wedstrijden tegen Frankrijk en Oostenrijk.

Of Bergwijn erbij is? Vast wel, al is hij absoluut niet zeker van een basisplek. Andere aanvallers die Koeman meeneemt zijn Gakpo, Malen, collega-Ajacied Brobbey, Depay en Weghorst. En middenvelder Xavi Simons zou ook als buitenspeler kunnen fungeren.

Vrouwen

Wie wél zeker is van haar positie komend EK is Bergwijns vriendin Sem Smit. Die zit namelijk gewoon op de tribune. Hoewel verschillende media enige tijd terug meldden dat er een breuk was, is Smit laatst bevallen van haar tweede zoon. Wederom een Bergwijntje.

Bergwijn sloeg de 28-jarige Brabantse aan de haak vlak voordat hij naar Londen vertrok om te spelen voor Tottenham Hotspur. Smit ging mee en liet haar eigen nagelsalon achter om Steven bij te staan in zijn voetbalcarrière.

Zijn periode bij de Spurs duurde echter maar kort. De aanvaller brak niet echt door en de twee verhuisden na een mislukt avontuur bij de Engelse club terug naar Nederland. Daar vervolgde Bergwijn zijn carrière bij Ajax in Amsterdam.

Twee keer raak

Saillant detail: voordat Bergwijn met Smit ging, had hij een relatie met de mooie Chloé Jay Lois, die hij ongeveer in dezelfde periode zwanger maakte.

In korte tijd werd de aanvaller dus twee keer vader, bij twee verschillende vrouwen. De jarenlange relatie met Chloe Jay hield daardoor geen stand en de voetballer ging met vrouw numero twee verder, Sem Smit dus.

Entertainment
  • Man Man
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl