Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bij deze twee bloedmooie dames verwekte Steven Bergwijn een kind

Steven prikte in korte tijd twee keer raak...

Bergwijn

Steven Bergwijn pakt ongetwijfeld zijn rust op dit moment. Na een drukke eerste seizoenshelft met Ajax, de club waar hij op dit moment onder contract staat, en het WK-avontuur met Oranje, is het wel even mooi geweest, zo stellen wij ons voor.

En als hij slim is, laat hij de artikelen over zijn prestaties bij Oranje even links liggen. Niet iedereen is namelijk onder de indruk van zijn spel tijdens het wereldkampioenschap in Qatar. Sommige analisten, waaronder oud-voetballer Wim Kieft, bestempelen de aanvaller als 'onzichtbaar'.

"Hij heeft vorig najaar een hele korte goede periode gehad bij Oranje tegen veelal kleine tegenstanders in nietszeggende wedstrijdjes", aldus Kieft. "Spelen en presteren onder druk op het hoogste podium is een kwaliteit. Getuige zijn mislukte individuele acties en schoten mist hij dat."

Vrouwen

Maar goed, het is inmiddels water onder de brug. We liggen eruit. Niks meer aan te doen. Punt. En als Bergwijn slim is, gaat hij nog even met z'n krent op een of ander zonnig strand zitten voordat hij weer aan de bak moet op de kille Nederlandse velden. Met zijn bloedje mooie vriendin naast hem. Haar naam? Sem Smit.

Bergwijn sloeg de 27-jarige Brabantse aan de haak vlak voordat hij naar Londen vertrok om te spelen voor Tottenham Hotspur. Smit ging mee en liet haar eigen nagelsalon achter, om Steven bij te staan in zijn voetbalcarrière.

Zijn periode bij de Spurs duurde echter maar kort. De aanvaller brak niet echt door en de twee verhuisden na een mislukt avontuur bij de Engelse club terug naar Nederland. Daar vervolgde Bergwijn zijn carrière bij Ajax in Amsterdam. De twee hebben ook samen een kindje.

Twee keer raak

Saillant detail: voordat Bergwijn met Smit ging, had hij een relatie met de mooie Chloé Jay Lois, die hij ongeveer in dezelfde periode zwanger maakte.

In korte tijd werd de aanvaller dus twee keer vader, bij twee verschillende vrouwen. De jarenlange relatie met Chloe Jay hield daardoor geen stand en de voetballer ging met vrouw numero twee verder, Sem Smit dus. En als we de foto's op social media mogen geloven, zijn de twee wel aardig tevreden met elkaar.

Entertainment
  • Man Man
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl