Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Alweer naar de sportschool? Dit zijn de meestgebruikte smoesjes onder vreemdgangers

Er wordt heel wat buiten de deur gesnoept in de wereld. Uit onderzoek blijkt dat 22 tot 25 procent van de mannen weleens is vreemdgegaan en 11 tot 15 procent van de vrouwen. Maar wat zijn eigenlijk de meestgebruikte smoesjes onder deze vreemdgangers?

Vreemdgaan

Uit de cijfers is duidelijk op te maken dat vreemdgaan meer onder mannen voorkomt dan onder vrouwen. Óf minder vrouwen durven het toe te geven, dat weet je nooit. Om erachter te komen welke smoesjes er worden gebruikt bij een scheve schaats werden 2000 leden van Illicit Encounters (illegale ontmoetingen) ondervraagd. Dat is een website voor mensen die op zoek zijn naar een geheime liefde naast hun eigen relatie.

Bij mannen wordt er voor geloofwaardigheid gezorgd. Zo staat de leugen ‘voetbal kijken’ op één. Slim natuurlijk, er wordt altijd wel ergens tegen een balletje getrapt en we kijken er graag naar. Op plek twee staat een smoes die je niet zo gauw zou bedenken. Dat is namelijk golfen. Wel slim natuurlijk. Achttien holes nemen heel wat tijd in beslag, dus dan kan je lekker lang bij je scharreltje blijven hangen.

Ook wordt het werk vaak betrokken in het liefdesleven van deze notoire vreemdgangers. Zo worden plek drie en vier in de top 10 bezet door de smoesjes ‘overwerken’ en ‘na werk blijven hangen'. Als je niet sport of geen werk hebt, zijn er ook andere smoezen te verzinnen. Zo staan de leugens ‘uitgaan met vrienden en ‘de hond uitlaten’ ook in de top 10 meest gebruikte dekmantels.

Mocht er niets voor jou tussen zitten dan zijn de sportschool, een andere sport, een afspraak met je beste vriend of een kennisbezoek ook goeie alibi’s om naar je verboden liefde te gaan.

Vrouwen

Vrouwen die vreemdgaan gebruiken hele andere leugens. Zo worden ‘een schoonheidsbehandeling’ of ‘winkelen’ ook als smoes gebruikt. De meestgebruikte smoes onder dames is overigens ‘de sportschool’ gevolgd door het ‘uitgaan met vriendinnen’. Dat hebben de dames goed bekeken. Als je uit de sportschool komt is het immers niet vreemd dat je bezweet of gedoucht thuiskomt.

Het is overigens nog beter om gewoon bij je partner in bed te duiken. Scheelt een hoop gezeik. Mocht je toch vreemdgaan, verzin dan wat beters dan de sportschool of een potje Champions League kijken.

Lifestyle
  • MAN MAN
  • Adobe Stock