Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Onderzoek toont aan: met deze mannen gaan vrouwen het vaakst vreemd

Hou ze in de smiezen!

vrouwen gaan vreemd

Vreemdgaan is over het algemeen geen teken van een gezonde en gelukkige relatie of een betrouwbare partner. Toch komt het regelmatig voor, en is de kans groot dat je er ooit mee te maken krijgt. Uit onderzoek blijkt nu dat er één specifieke categorie mannen is waar je goed je oog op moet houden als het gaat om het verleiden van je vrouw.

Cijfertjes

Zestig procent van de mannen en vijftig procent van de vrouwen gaan, volgens dit onderzoek, vroeg of laat een keer vreemd tijdens een huwelijk. Dat zijn flinke getallen, maar heel verrassend is het ergens weer niet. Het aanbod van overspel-aanmoedigende sites lijkt alleen maar te groeien, en elke dag is er wel een nieuw relletje rond één of andere BN'er die elders de bloemetjes buiten zette.

Verre vrienden, of...

Hoewel vrouwen dus iets minder vaak vreemdgaan dan de heren, komt het toch regelmatig voor dat de dames met het juiste been uit het verkeerde bed stappen. In het bijzonder komt het regelmatig voor dat vrouwen één bedje opschuiven. De grootste risicofactor voor vrouwen zou namelijk de buurman zijn, stelt een onderzoekje.

In hoeverre we echt waarde moeten hechten aan dit onderzoek? Neem het vooral met een korrel zout. De resultaten zijn namelijk gebaseerd op een enquête onder 8.000 leden van een site die gericht is op overspel. Deze lieden zullen dus sowieso al vaker een scheve schaats rijden dan de gemiddelde persoon.

Conclusie

Maar goed, de conclusie is overduidelijk. Statistisch gezien is het antwoord op de vraag 'Buurman, wat doet u nu' dus: 'je vrouw'.

Lifestyle
  • Playboy
  • iStock, suken