Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

BN'er geeft vreemdgaan toe, maar: 'Ik ben zelf nooit gaan jagen'

De ene na de andere BN'er wordt door juice channels onder de bus gegooid, maar er zijn ook nog bekende Nederlanders die zélf naar buiten treden met verhalen over hun uitspattingen.

Jan Mulder

Waylon die tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi in een andere wei graasde, Dreetje Hazes die z'n jongeheer achterna liep, zanger Nielson die het bed indook met een fan en ga zo maar door. BN'ers, het zijn net mensen. Wellicht dat bekende personen iets vaker in de gelegenheid komen om buiten de deur te snoepen, maar net als bij de rest van het klootjesvolk wordt de verleiding weleens te groot.

Tegenwoordig bestaat er dan een kans dat je over je eigen misstap leest op een juice-kanaal. De spionnen van Yvonne Coldeweijer liggen immers overal op de loer. Althans, als we de roddelkoningin van Nederland mogen geloven.

Open en eerlijk

Iemand die zo'n onthulling niet afwacht, is Jan Mulder. De voormalig DWDD-tafelheer, oud-voetballer van onder andere Anderlecht en Ajax en schrijver werkt tegenwoordig vooral voor de Belgische tv, maar is ook hier in Nederland nog een bekend gezicht. In gesprek met het Belgische HLN is hij open over de scheve schaatsen die hij gereden heeft in het verleden.

"Mijn vrouw en ik hebben wel een en ander meegemaakt", stelt Mulder. "Dat gebeurt nu eenmaal in een lang huwelijk." Jan Mulder is inmiddels 56 jaar getrouwd met Johanna. Samen hebben ze twee kinderen - zoon Youri is inmiddels zelf ook een bekend gezicht op tv.

Mulder zegt dus dat hij niet altijd even trouw was. "Maar", legt hij uit, "het ging altijd van een andere vrouw uit. Ik ben zelf nooit gaan jagen. Ik had daar geen behoefte aan. Tja, ik ben niet van steen. Dus het is wel gebeurd, seks elders."

Volgens Mulder is zijn vrouw Johanna hem echter wel altijd trouw gebleven.

Entertainment
  • HLN
  • Adobe Stock