Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Proost: vrouwen willen juist een man met bierbuik 

Tenminste, dat is als ze op zoek zijn naar een vader voor hun kinderen. 

Proost: vrouwen willen juist een man met bierbuik 

Ambieerde je ooit een sixpack? Gooi dat voornemen dan als de sodemieter overboord. Voor de vrouwen hoef je het in ieder geval niet te doen. Zij zijn net zo blij met een man met een heuse biertender, zo blijkt uit onderzoek.

Er werden al verscheidene onderzoeken naar de zogeheten bierbuik gedaan. Blijkbaar vinden de vrouwen het helemaal niet zo gek en scoren mannen met een lekkere bolle bast zelfs beter op datingapps. En ook wanneer vrouwen op zoek zijn naar een man wiens kinderen ze willen baren, scoort de bierbuik goed.

Toegewijde relatie

Uit onderzoek van de University of Southern Missisippi blijkt dat vrouwen mannen met een bierbuik hoger in het vaandel hebben staan wanneer het op het ouderschap aankomt. Zo beoordelen vrouwen deze mannen als betere (potentiële) vaders en zien ze hen als de hebbers van de toegewijde relatie.

Oordeel

Uit het onderzoek onder 800 vrouwen bleek dat de dames mannen met een lekkere pens zien als mannen die het goed doen als vader. Zo vermoedden ze dat deze mannen smelten bij het zien van hun baby, dat ze hun kind graag nieuwe dingen leren en dat ze hun kind altijd beschermen.

Mannen met een strak gebeiteld lichaam beoordeelden de dames daarentegen als personen die kinderen irritant vinden en als personen die te ruig met kinderen omgaan.

Maar, om het 'à la de vrouw' nog wel even wat ingewikkelder te maken, de buik mag ook weer niet te groot zijn.

Lifestyle
  • Pixabay