Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de bloedmooie dochter (19) van Ruud de Wild en Tatum Dagelet

Toy Travis deelt regelmatig kiekjes met haar volgers op Instagram.

Ruud de Wild

Ruud de Wild is toch wel een van de meest bekende radio-dj's die ons land kent. Ook wel een van de beste, zal menig radioluisteraar beamen. Maar niet iedereen weet wellicht dat hij ook een behoorlijk knappe dochter heeft, samen met actrice en presentatrice Tatum Dagelet.

Ruud de Wild

Ruud de Wild maakt al jaren furore als radioman, kunstenaar, presentator en interviewer. De beste man werd in Hilversum geboren en dat kan geen toeval zijn: De Wild lijkt geboren voor het mediawereldje, waar bij rond zijn twintigste dan ook begint bij de AVRO, om later door te stromen naar Radio 538.

Maar dat Rudolf Alexander de Wild, zoals hij voluit heet, niet enkel een 'radiohoofd' heeft, blijkt al snel wanneer hij tv-werk gaat doen voor onder andere TMF en BNN. Wat volgt, is een glansrijke carrière in het media, met werkgevers als 3FM, QMusic, 538, BNR, Radio 2, RTL Boulevard en ga zo maar door.

Afgelopen jaar was De Wild even uit de running toen er darmkanker bij hem werd geconstateerd. Gelukkig is hij inmiddels kankervrij en gaat het een stuk beter, mede dankzij zijn huidige vriendin presentatrice Olcay Gulsen. "Ze heeft me erdoorheen gesleurd", aldus Ruud in een interview met het AD. "Met haar luchtigheid, rust en mentaliteit - van: 'Hier komen we wel doorheen'. Het moment dat ik bijkwam uit die grote operatie zal ik niet vergeten. Plotseling stond daar een andere vrouw."

Toy Travis de Wild

Ruud en Olcay hebben het goed samen, zo klinkt het. Maar de radioman heeft ook enkele andere relaties achter de rug, waaronder twee huwelijken. Met zijn eerste vrouw, actrice Tatum Dagelet, trouwde hij in 2000. Drie jaar later kregen zij een dochter: Toy Travis.

Toy is inmiddels 19 en deelt regelmatig kiekjes met haar Instagram-volgers en de rest van het platform. Foto's waarop ze niet zelden laat zien hoe fit ze wel niet is. De knappe Toy Travis lijkt in ieder geval zowel op haar vader als op de inmiddels 47-jarige Tatum.

Tweede huwelijk

In 2004 trokken Ruud de Wild en Tatum Dagelet de stekker uit hun relatie. De radiomaker trouwde in 2007 opnieuw, dit keer met Aafke Burggraaff, die tot eind 2006 werkzaam was bij Radio 538 en later manager werd van Ruud de Wild Art B.V. Samen kregen ze twee kinderen: een zoon (2009) en een dochter (2011). Voordat De Wild uiteindelijk een stelletje werd met Olcay, was hij ook nog enkele jaren samen met Ilse Knijn.

Entertainment
  • NPO Radio 1, AD
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl