Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ruud de Wild: ‘Yvonne Coldeweijer is een psychopaat’

Yvonne Coldeweijer heeft de afgelopen tijd heel wat BN’ers kwaad gemaakt. Gisteren was het weer raak, toen Ruud de Wild op de radio even zijn ongezouten mening over de roddelkoningin liet horen.

Ruud de Wild: ‘Yvonne Coldeweijer is een psychopaat’

Yvonne Coldeweijer is nou niet echt het lievelingetje van bekend Nederland. De roddelster heeft het al met meerdere BN’ers aan de stok gehad. In het geval van Samantha Steenwijk, die door Yvonne beschuldigd werd van het gebruik van dieetpillen, kwam het zelfs tot een rechtszaak. De nieuwste persoon wiens woede Yvonne zich op de hals heeft gehaald - Ruud de Wild - liet gisteren zijn mening over de roddelkoningin horen tijdens zijn show op NPO Radio 2.

‘Bemoei je toch niet met elkaar’

Kortgeleden kwam Yvonne met een aantal nieuwtjes over onder andere Waylon en Simon Keizer, die allebei een scheve schaats zouden rijden. Ruud snapt niet dat Yvonne en andere juicekanalen constant lopen te graven in het privéleven van BN’ers. “Wat rumoerig is het toch allemaal. Wat maakt mij het nou uit wie het met wie doet?”, vraagt de presentator. “Wat mensen doen moeten ze lekker zelf weten, zolang het geen kinderen, dieren of entiteiten zijn die zich niet kunnen verweren. Bemoei je toch niet met elkaar, weet je.”

Op een gegeven moment is Ruud er helemaal klaar mee. “Zo’n Yvonne Coldeweijer, dat is gewoon een psychopaat!”, roept hij dan. “Ja nee sorry, maar het is gewoon een psychopaat die gewoon dat soort dingen maar roept. Van horen zeggen. ‘Ja, van m’n spion!’ Ja, hoe komt die spion eraan, engerd? Zo is het toch?”

Olcay Gulsen

Yvonne heeft zich al eerder vastgebeten in een zaak rondom Olcay Gulsen, de vriendin van Ruud de Wild. Die zou een bedrag van 100.000 euro hebben geleend van haar ex-schoonmoeder om haar wankelende bedrijf Supertrash overeind te houden. Er zouden mondelinge afspraken gemaakt zijn voor een terugbetaling, maar daar zou Olcay Gulsen zich niet aan hebben gehouden. Yvonne maakte enige tijd geleden bekend dat Olcay daarvoor voor de rechter zou moeten verschijnen. Die zaak vindt later vandaag plaats.

Entertainment
  • BrunoPress