Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de reteknappe dochter (25) van Richard Krajicek en Daphne Deckers

Riesj en Daf hebben een prachtige dochter op deze aardkloot gezet.

Emma Deckers

Krajicek was onderdeel van de zogenaamde 'Gouden Generatie', een groepje Nederlandse tennissers die stuk voor stuk opkwamen in de jaren 80 en hun meeste successen boekten in de jaren 90. Deze groep bestond uit Paul Haarhuis, Jan Siemerink, Jacco Eltingh en, jawel, de meest succesvolle van het stel: Richard Peter Stanislav Krajicek, de enige die een grandslamtoernooi (Wimbledon) heeft gewonnen in het enkelspel. Een behoorlijk indrukwekkende prestatie.

Krajicek sloeg in de jaren 90 ook Daphne Deckers aan de haak. Daphne is een voormalig topmodel dat later ook successen boekte als actrice en presentatrice - ze speelde zelfs een klein rolletje in de Bond-film Tomorrow Never Dies. De twee trouwden in 1999 en kregen twee kinderen, waaronder Emma.

Emma Krajicek Deckers

Emma Deckers, om precies te zijn. Waarom niet Emma Krajicek? In een interview met 5 Days of Christmas legde Daphne uit dat haar man Richard dat liever niet wilde. Daphne: "Hij zei: ”Er is maar een familie Krajicek in Nederland, zullen we dat niet doen."

In plaats daarvan wilde de tennisser liever dat zijn kinderen van de anonimiteit konden genieten, al is dat zelfs met de achternaam Deckers niet helemaal gelukt, zo onthulde Krajicek. "Toen mijn dochter naar de middelbare school ging, kwamen er op de eerste dag al jongens naar haar toe met de vraag of ik haar vader was."

Actrice

Na het behalen van haar vwo is de nu 25-jarige Emma vertrokken naar Amerika. Los Angeles, om precies te zijn, waar ze The American Academy of Dramatic Arts volgde. En Emma timmert inmiddels behoorlijk aan de weg om een succesvolle acteercarrière op te bouwen. Zo scoorde ze al rolletjes in diverse series en films; GTST Stories, Natural Disasters, All About Sex. Het zonnige L.A. heeft ze overigens alweer ingeruild voor ons kouwe kikkerlandje.

Entertainment
  • Flair, 5 Days of Christmas
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl