Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: dit internationale topmodel is de schoondochter (29) van Bert van Leeuwen

Niet alleen heeft de televisiepresentator een bloedmooie dochter, ook met zijn reteknappe schoondochter Romee heeft hij het getroffen. 

Bert van Leeuwen

Bert van Leeuwen kennen we al jaren als dé presentator van het EO-televisieprogramma Het Familiediner. In dit programma doet Van Leeuwen al geruime tijd pogingen om lange familieruzie's op te lossen. De brandende vraag is dan ook altijd: is het familielid in de limousine gestapt of niet? Spannend elke keer dus.

En hoewel wij sommige dinertjes uit het programma het allerliefst overslaan, willen we wel graag eens bij Van Leeuwen thuis aan tafel schuiven tijdens het avondeten. Want aan die tafel zitten een paar zeer mooie dames. En daarmee bedoelen we niet alleen zijn schoondochter Romee Strijd. Ook de dochter van Van Leeuwen, de 27-jarige Carlijn is om door een ringetje te halen.

Internationaal topmodel

De bloedmooie schoondochter van Bert wist overal ter wereld de harten te veroveren en een carrière op te bouwen waar je 'u' tegen zegt. Zo behoorde Romee bijvoorbeeld tot één van de 'Angels' van het internationaal bekende lingeriemerk Victoria's Secrets. Iets wat Doutzen Kroes al jaren eerder op haar CV mocht zetten. Dé kroon op je werk als model.

Strijd woonde destijds voor haar modellencarrière in Amerika met de zoon van Bert, Laurens van Leeuwen. De twee hebben al zo'n 14 jaar een relatie. In 2018 stapte het stel met elkaar in het huwelijksbootje wegens praktische redenen. Ze deden dat destijds in het geheim in de Verenigde Staten. Voor het topmodel duidelijk niet het huwelijk dat ze voor ogen had, want in 2022 liet ze op haar Instagram-story weten opnieuw te willen trouwen.

En dat zou wel eens een Nederlandse trouwdag kunnen worden, want inmiddels wonen Laurens en Romee weer op Hollandse bodem met twee piepjonge Van Leeuwen-telgjes, dochters Mint (3) en June (2).

Carlijn en Romee

Niet alleen klikt het al jaren tussen de zoon van Bert van Leeuwen en het topmodel, ook tussen zijn bloedmooie zusje en Romee is een heuse vriendschap ontstaan. En dat levert leuke beelden op van het duo.

En dan te bedenken dat dit bij lange na niet de enige knappe vriendin is in het leven van Romee. Zo wordt het topmodel tegenwoordig non-stop gespot met Monica Geuze, maar ook Jutta Leerdam en Anna Nooshin kwamen onlangs voorbij op de Instagram-pagina van Strijd. Soort zoekt soort zullen we maar zeggen? Prima vriendinnengroepje in ieder geval.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst