Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: model Kyara Joëlla is de bloedmooie zus van Noa Lang

De ene Lang is de andere niet.

Noa Lang

Op jonge leeftijd begon Noa Lang met voetballen in de jeugd van Feyenoord. Later stapte hij over naar Ajax, om via via te eindigen bij PSV, dat de buitenspeler vorig jaar juli overnam van Club Brugge.

Een goede keuze? Nou, de overstap is nog niet echt wat beide partijen ervan hadden gehoopt. Ja, Lang pikte al een paar goaltjes mee dit seizoen en leek de grote smaakmaker te worden in Eindhoven. Maar meerdere blessures gooiden roet in het eten. Ook nu kampt Lang nog met een hamstringblessure. Als hij helemaal fit is bezit de 24-jarige aanvaller echter genoeg skills om een hoop Eredivisie-verdedigers he-le-maal dol te draaien.

'Je mag me of je mag me niet'

Ondertussen blijft Lang natuurlijk Lang, inclusief zijn ietwat eigenaardige accentje, waar hij al veel commentaar op heeft gehad tijdens zijn loopbaan als voetballer.

"Die mensen moeten lekker praten wat ze willen", zegt hij daarover in een interview. "Het interesseert me vrij weinig. Ik ben zoals ik ben. Je mag me of je mag me niet. Er zijn genoeg mensen die me kennen die me mogen dus. Die mensen, daar lig ik echt niet wakker van."

Lang is half-Nederlands, half-Surinaams. En daar komen dan nog wat Marokkaanse invloeden bij door zijn stiefvader Nourdin Boukhari, die voor zowel Ajax als het Marokkaanse elftal speelde.

Zus is model

Over familie gesproken: Lang heeft ook een zus. Kyara Joëlla is drie jaar ouder dan broertje Noa (24) en verdient haar knaken niet als linksbuiten, maar als professioneel model.

Veel informatie heeft Kyara Joëlla niet op haar social media-pagina's staan, maar de vele foto's zijn het bewijs dat de 27-jarige schoonheid regelmatig over de catwalk huppelt. De Amsterdam Fashion Week was zo'n moment, is te lezen in een post. Op andere plaatjes is te zien dat de vrouwelijke Lang reclame maakt Vogue en de lingerie van Marlies Dekkers. En ja hoor, dat kan ze wel.

Entertainment
  • Voetbalflitsen, Man Man
  • NL Beeld / Proshots