Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de kneitermooie dochter (27) van Bert van Leeuwen

Iedereen kent Bert natuurlijk vooral van het eeuwenoude televisieprogramma 'Het Familiediner'. De presentator is al zo'n 20 jaar (!) bezig met het herenigen van families. Gelukkig voor ons, was Van Leeuwen zo'n 27 jaar geleden totaal ergens anders mee bezig en het resultaat mag er zijn.

Bert van Leeuwen

De 27-jarige dochter van Bert, Carlijn, is namelijk om door een ringetje te halen. Niet alleen is ze bloedmooi, nee, Carlijn van Leeuwen is veel meer dan dat. Zo is mevrouw een getalenteerd danseres én studeert ze Geneeskunde op de Universiteit van Amsterdam.

Van Leeuwen plaatst haar dansfilmpjes op de populaire platformen TikTok en Instagram. Hiermee pakt ze dan ook aardig veel views. Ze danst echter niet alleen. Nee, Carlijn wordt hierin vooral omringt door knappe verschijningen, waarvan Nederlands topmodel Romee Strijd er één is. Het model heeft een relatie met haar broer, Laurens van Leeuwen. Prima schoonzus.

De dochter van Bert van Leeuwen weet die connectie dan ook goed in te zetten, waardoor je haar naast danseres en geneeskundestudente, óók nog influencer kan noemen. Dat is in ieder geval een lekker zakcentje bijverdienen tijdens je studie. We zijn dan ook niet bang dat Carlijn stopt met posten van mooie beelden.

De dochter van Bert van Leeuwen deelt af en toe een leuk plaatje met haar vader, maar gelukkig is het nog niet zo ver gekomen dat we de presentator zelf in zo'n kort broekje hebben moeten zien dansen. Wel deed de familieman onlangs mee aan het familieprogramma The Masked Singer. Hierin verscheen Van Leeuwen als 'de druiventros' op het podium.

Entertainment
  • Instagram, TikTok, 100% NL Magazine
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • Instagram