Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de hemelse schoondochter van Linda de Mol (in bikini)

Geen Leonardo DiCaprio voor de Oostzaanse Chelsey Weimar, wel de zoon van Linda de Mol. "Ik hoor niet aan de zijde van een veertigjarige man."

Linda

Sinds enige tijd gaat Chelsey Weimar met Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol. Toch is Weimar écht niet alleen maar 'het vriendinnetje van'. Nee, ze heeft zelf ook een aardige naam opgebouwd, in de modellenwereld. De 27-jarige schoonheid timmert al heel wat jaartjes aan de weg en werkte voor diverse grote merken.

Doet haar naam een belletje rinkelen? Dat kan kloppen. Jaren geleden verscheen ze veelvuldig in de roddelbladen. In 2016 ging namelijk het gerucht dat ze een relatie zou hebben met Leonardo DiCaprio. Zij was toen rond de 20, hij iets ouder dan 40.

Leo

In 2017 bevestigde Chelsey haar relatie met de wereldberoemde acteur in weekblad Story. Uit dat interview: "Ik ben een paar maanden met Leonardo geweest. Een romance? Ja, zo kun je het wel noemen. We hebben een fijne tijd gehad. Hij heeft me geleerd wat het echte leven is."

Toch hield de relatie geen stand. "Omdat ik niet afhankelijk wil zijn van iemand", aldus Weimar. "Ik ben nog jong en wilde verder gaan met mijn leven en verder tot bloei komen. Dan hoor ik niet aan de zijde van een veertigjarige man."

DiCaprio was het dus duidelijk niet, maar Weimar is uiteindelijk gevallen voor Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol. Hoewel ze zich niet vaak uitlaat over haar relatie, maakte ze dik een jaar geleden de uitzondering voor het blad Story. Toen vertelde het model dat ze een leuke band heeft met haar schoonmoeder. Ze wonen samen in het huis dat de presentatrice, actrice, en programmamaakster heeft gekocht voor haar zoon Julian. Chelsey over Linda: "Ze is een superleuke schoonmoeder". Dat scheelt.

Instagram

Chelsey weet als model natuurlijk hoe ze prettig op een foto kan staan en deelt de resultaten met een legertje volgers. Mevrouw heeft 102K volgers en strooit met goede plaatjes. Heel nice. De zoon van Linda heeft het maar weer lekker voor elkaar.

Entertainment
  • Story, AD, Instagram, Libelle
  • NL Beeld / Patrick van Emst