Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de prachtige dochter (21) van Mark van Bommel

Goeie genen, die Van Bommeltjes.

Mark van Bommel

Sinds enige tijd horen we in Nederland wat minder over Mark van Bommel. De Brabander begon na een zeer succesvolle carrière als speler zijn trainersloopbaan in Eindhoven, maar werd eind 2019 ontslagen als coach van PSV. Hetzelfde gebeurde hem als trainer van het Duitse VfL Wolfsburg, waar hij al na een half jaartje zijn knapzak weer kon inpakken.

Waar hij tegenwoordig uithangt? België. Daar traint hij Royal Antwerp FC, waarmee in zijn eerste jaar direct de Beker pakte. In 2023 was er meer reden voor een feestje: Antwerp werd kampioen na een bizarre wedstrijd tegen RC Genk - Toby Alderweireld maakte in de 94ste minuut een fantastische goal en besliste daarmee de Belgische kraker. Kortom, de oud-'Chef Mittelfeld', zoals ze hem vroeger in Duitsland noemden, heeft zijn loopbaan als trainer weer aardig op de rit.

Zoon Ruben van Bommel wint 'best talent season 2022-2023' van de KKD.

Dochter Van Bommel

Ondertussen spelen ook zijn kinderen zich in de kijker. Zoon Thomas (21) verliet afgelopen zomer het Limburgse MVV voor het Belgische Patro Eisden. En de 19-jarige Ruben - voorheen eveneens in dienst van MVV - draagt vandaag de dag het shirt van AZ.

Maar wist je ook dat Mark ook een prachtige dochter heeft? Dochter Renee is de tweelingzus van zoon Thomas en dus ook 21 jaar oud.

Renee bewandelt in tegenstelling niet zoals vader Mark en broers Thomas en Ruben het voetbalpad, maar kan daarentegen behoorlijk met een racket overweg. De brunette wordt gezien als talentvol tennisster. Kortom, aan sporttalent bij de Van Bommeltjes geen gebrek. Of dochter Renee ook de koppigheid van pa heeft geërfd, is niet bekend.

Entertainment
  • Telegraaf, NRC
  • NL Beeld / Proshots