doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

‘Katja Schuurman is een nymfomane’

We weten allemaal donders goed dan Katja Schuurman niet vies is van een wip op zijn tijd. Volgens een ex van de presentatrice is het libido van Katja echter indrukwekkender dan de meeste mensen verwachten. “Die moest echt gewoon zes keer per dag.”
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-62c2b29ef05f6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c2b29ef05f6 img{#fig-62c2b29ef05f6 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-62c2b29ef05f6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c2b29ef05f6 img{#fig-62c2b29ef05f6 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-62c2b29ef05f6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c2b29ef05f6 img{#fig-62c2b29ef05f6 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-62c2b29ef05f6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c2b29ef05f6 img{#fig-62c2b29ef05f6 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}‘Katja Schuurman is een nymfomane’

Het nieuws over Katja werd gebracht in de uitzending van Shownieuws. Daar kwam Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker met een opmerkelijk verhaal aanzetten. “Ik ben ooit eens een keer doorgezakt met een van haar exen en die heeft toch wel opgebiecht dat zij licht – nou, laat dat licht maar weg – nymfomane neigingen heeft en dat die echt gewoon wel zes keer per dag moet”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Boerderij van Dorst

Het is niet de eerste keer dat Katja in het nieuws is deze week. De presentatrice was afgelopen weekend te gast bij Boerderij van Dorst en daar deed ze een aantal unieke onthullingen. Zo vertelde Katja onder andere dat ze haar scheiding van Freek van Noortwijk heeft verwerkt door paddo’s te gebruiken. “Ja, dat is toch iets geniaals, wat dat doet met je”, aldus Katja over de magic mushrooms. Ik had wel wat te verwerken met mijn vorige scheiding, dus ik nam paddo’s en kreeg allerlei inzichten. Toen heb ik op dat moment in die trip van alles verwerkt.”

Daarnaast vertelde de presentatrice, die tijdens de uitzending duidelijk een paar borreltjes had genomen, een paar andere sappige anekdotes. Zo zou ze bijvoorbeeld op het podium hebben gezoend met een destijds 50-jarige Herman Brood. "Hij werd 50, en deed allerlei duetten met zijn helden", vertelt Katja. "Ik zat er helemaal in, en toen ging ik tongen met Herman Brood. De volgende dag werd ik gebeld door m'n management met de vraag wat ik nou gedaan had."

Douwe Bob

Katja was overigens niet de enige gast in de uitzending van afgelopen weekend. Ook zanger Douwe Bob was aanwezig. Douwe Bob staat er net als Katja om bekend dat hij niet vies is van een vrijpartij, dus niet geheel verbazingwekkend was er goede chemie tussen het tweetal. Als we juicekanaal Juice Channel moeten geloven, was die chemie zelfs iets té goed.

“Volgens een bron hebben Katja en Douwe het heel gezellig met elkaar gehad toen de camera’s uit waren”, meldt het roddelkanaal namelijk. “De twee hadden allebei veel drankjes op. Raven van Dorst ging eerder naar bed toe, maar werd op een gegeven moment wakker omdat er spannende geluiden te horen waren vanuit de badkamer.”

Het gerucht schijnt door Raven zelf verspreid te zijn, maar het blijft uiteindelijk een gerucht. Alhoewel het met de reputaties van Katja en Douwe Bob natuurlijk weinig verbazingwekkend is als ze echt in de badkamer van bil gegaan zijn.

Nieuwe relatie

De opnames zijn overigens gemaakt in een periode dat Katja en Douwe Bob allebei vrijgezel waren. Die tijd is in het geval van Katja inmiddels voorbij, want ze heeft een nieuwe vlam. “De lente draagt zeer zeker bij aan mijn vrolijke gemoed en ook het feit dat ik een aantal heel leuke dagen heb mogen doorbrengen met een leuke jongeman”, liet ze vorige maand weten in haar podcast Schuurman & Spigt ruimen op. “Toch opvallend hoe anders je wereld eruitziet als je gemoed vrolijk is. Nu heb ik een roze bril op en alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws