Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: Katja Schuurman hangt de was op en showt billen in kanten lingeriesetje

Waarom zou je de was ophangen in je normale kloffie als het ook met een blote achterbumper kan?

Katja

Samenwerkingen heb je in vele soorten en maten. Zo is er chips die naar Whopper smaakt, bestaat er drinkbare Snickers en bracht het Van Gogh-museum een speciale pokémonkaart uit. Allemaal leuk en aardig, maar doe ons de samenwerking tussen Katja Schuurman en lingeriemerk Pavo Couture maar. Niet in de laatste plaats om de Instagram-foto's van Schuurman waarmee ze de setjes promoot.

Eerder dit jaar maakte de actrice bekend dat ze de handen ineen had geslagen met het lingeriemerk uit Amsterdam. Samen met iemand van Pavo heeft Schuurman meerdere setjes ontworpen. Het gaat om lingerie die 'heerlijke zit', aldus Katja zelf. Maar hé, het oog wil ook wat. Vandaar dat er zeker ook aandacht is besteed aan het visuele aspect. En wie is dan een beter uithangbord dan de 49-jarige brunette zelf? Precies, niemand.

Of Katja altijd de huishoudelijke taken in haar ondergoed uitvoert is onduidelijk, maar ze lijkt er in ieder geval plezier in te hebben. Wij krijgen spontaan zin om de was te doen. Maar dan wel met Katja.

Playboy

De actrice liet in het verleden wel vaker zien dat ze er geen problemen mee heeft om uit de kleren te gaan. Zo stond ze niet één, maar twee keer - in 2002 en 2004 - in het bekendste blotevrouwenblaadje ter wereld, namelijk de Playboy. Daarnaast weet Schuurman ook als veertiger af en toe nog de aandacht te trekken met een gewaagde foto van zichzelf.

Dat zorgde enige tijd terug nog voor enige ophef, omdat wat zeiksnorren op internet boos waren om bovenstaande foto. De actrice overgoot zichzelf met een lading zuivel. "Zo, nu eerst een pak melk", schreef ze erbij. En dat kon anno 2023 echt niet meer, aldus een horde woedende veganisten. En dat trok de Schuurman zich achteraf toch behoorlijk aan, liet ze in een verklaring weten. We hoeven in de toekomst dus geen foto's van de brunette badend in een ton geitenkwark te verwachten op Instagram. Hè, wat jammer nou.

Entertainment
  • NL Beeld / Arjo Frank