Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Katja Schuurman doet sexy in lingeriesetje

Katja wilde graag een setje dragen dat vooral lekker zit. Nou, dat is gelukt, want mevrouw hangt er zelfs de was in op. 

Katja Schuurman

Waar de meeste mannen dromen van Katja Schuurman in de slaapkamer met zo'n sexy lingeriesetje aan, is het niet voor elke man weggelegd. Dat vertelt de actrice in een interview met De Telegraaf: "Je hebt ook van die mannen, die geven er niks om. Dan liep ik sexy in lingerie te paraderen, maar het deed hem niks."

Maar deze samenwerking met het lingeriemerk is de krullenbol vooral aangegaan voor de vrouw. Volgens Katja was het belangrijkste punt tijdens het ontwerpen van de lijn dat het vooral lekker zit. Want, zo'n beha kan me toch een potje vreselijk zitten, schijnt.

Gelukkig voor ons zijn de ontwerpen van Katja ook voor het oog fijn om naar te kijken en heeft ze geen setjes ontworpen met van die beige grote onderbroeken. Want eerlijk is eerlijk, dat is wel waar je gauw aan denkt als het gaat om lingerie dat 'lekker moet zitten'. Katja Schuurman zou Katja Schuurman dan ook niet zijn als ze er toch wat sexy's van weet te maken. En dat is zeker gelukt.

Het lingeriemerk heeft het dan ook goed voor elkaar met de actrice. Trek Katja zo'n setje aan en het verkoopt vanzelf. De reacties op de beelden zijn dan ook positief: 'Nog steeds één van de knapste vrouwen van Nederland' en 'Blijft een spetter, vrouw van mijn dromen'.

'Water drinken'

Dat de inmiddels 49-jarige Katja er nog altijd goed uit ziet viel ook Winston Gerschtanowitz op. De voormalig RTL Boulevard-presentator zit tegenwoordig achter de desk bij Shownieuws, waar Katja – in lingerie – te gast was. "Terwijl we deze beelden zien, zijn er veel mensen die zich af vragen hoe kan het dat die vrouw er nog altijd zo uit ziet. Wat doe jij?" vraagt Gerschtanowitz. Katja antwoord daarop dat water drinken hét geheim is achter haar prachtige lijf.

Presentator Guido den Aantrekker is scherp en wijst de actrice op haar verleden, waarin ze láng niet altijd 'alleen maar water' heeft gedronken. "Je hebt wel genoten van het leven en je ziet er nog steeds zo uit", aldus Den Aantrekker. "Ik ben moeder natuur ook heel erg dankbaar", antwoord Schuurman. Nou Katja, wij ook.

Entertainment
  • Instagram, De Telegraaf, Shownieuws
  • NL Beeld / Arjo Frank