Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Thomas Braun
Thomas Braun
Recente artikelen
 1. Bodybuildster
  Premium Lifestyle |
  De spierbundels van bodybuildster Anita (64): ‘Ik sterf in de sportschool’

  Ze heeft vijf hartinfarcten gehad. Twee herseninfarcten en een serie tia’s. Lijdt aan reuma. En kreeg long covid, plus astma. Als ze 40 graden koorts heeft, laat ze zich door haar zoon naar de sportschool rijden, want trainen zál ze. De 64-jarige Anita van Westrop uit Zaandam is verslaafd aan halters. Ze wilde nog één keer vlammen op het NK bodybuilding, dat in april werd gehouden in Oss. “Ach, misschien doe ik volgend jaar wel weer mee.”

 2. Joost Klein
  Premium Entertainment |
  Joost Klein: wie is die gast eigenlijk?

  “Belachelijke keuze!” “Wat moeten we nou met zo’n mafkees op het Eurovisie Songfestival?” “Slechtste inzending ooit!” Het spervuur aan kritiek was niet van de lucht toen december vorig jaar bekend werd dat Joost Klein ons land zal vertegenwoordigen in Malmö. Inmiddels wordt de voormalige YouTube-komiek massaal omarmd. Maar wie ís die gast? 

 3. Voetbalspandoek
  Premium Lifestyle |
  Spuiten & stikken: supporters verven, naaien en sjouwen wekenlang voor hun spandoek

  Ook tijdens de bekerfinale Feyenoord-NEC was er weer een indrukwekkend spandoek te zien. Hoe komen voetbalfans aan die honderden meters textiel? Hoeveel man legen hun spuitbussen op het witte doek? En wat is de oorspronkelijke betekenis van het spandoek, dat niet meer weg te denken is uit de voetbalstadions?

 4. Jennifer Lopez
  Premium Entertainment |
  Jen de seksboomer: La Lopez (54) maakt comeback en is lekkerder dan ooit

  Drie scheidingen, gruwelijk mishandeld en al zo vaak afgeschreven. Maar Jennifer Lopez, zangeres, actrice, danseres, ontwerpster en mode-icoon, is niet kapot te krijgen. Integendeel: ze heeft er al 54 lentes opzitten, maar is mooier en strakker dan ooit. En daar mag niet alleen haar knipperlichtvriendje Ben Affleck van genieten, ze zet zichzelf gewoon naakt op Instagram. Wat is haar geheim?

 5. Ridder Lenny
  Premium Lifestyle |
  Lenny Vries: ‘Ik speel geen ridder, ik bén ridder’

  Op een dag weet je het: je wordt ridder. Dat klinkt als een levendige fantasie van een jongetje van acht, maar de in Paramaribo geboren Lenny Vries is 73 en er gaat geen dag voorbij dat hij niet in ridderkostuum is gestoken. De Alkmaarder maakte in 2002 zijn grote droom waar: een schip met daarop een kasteel, waarin hij slaapt, eet, zijn pony eten geeft en mensen ontvangt in zijn middeleeuwse museum. “Toen ik Ivanhoe zag, herkende ik álles.”

 6. Ron Jans
  Sport |
  Grapjas en succestrainer Ron Jans gaat Ajax níét aan het lachen brengen

  Als er één trainer is die het dolende Ajax weer op de rit kan krijgen, dan is het wel Ron Jans. Althans, dat is de stellige overtuiging van onder anderen René van der Gijp. Wie de KNVB Beker én de Johan Cruijff Schaal met PEC Zwolle wint en wie een stervend FC Utrecht (zondag de tegenstander van Feyenoord) weer tot leven kan brengen, kan ook Ajax reanimeren. Bovendien ligt de voormalige leraar Duits goed bij de jeugd: de wandelende muziekencyclopedie is een enorme YouTube-hit. Keu-keu-keu-keukenrol!

 7. Fans zonder grens: ‘Beste Shelly, zou jij mij misschien willen ontmaagden?’
  Premium Bizar |
  Fans zonder grens: ‘Beste Shelly, zou jij mij misschien willen ontmaagden?’

  Uit de editie van 6 oktober 2021: Fajah Lourens, ooit befaamd actrice, maar al jaren vooral bekend vanwege haar ‘killerbody’, kreeg ooit wel een heel merkwaardig verzoek, zo vertelde ze in Panorama. Iemand wilde haar kont likken. En hoeveel dat geintje mocht kosten? Zoveel als zij zelf wilde. Een unicum? Nee hoor, de tijd van keurig om een handtekening vragen, ligt ver achter ons. De fans kennen geen grenzen: “Wil je me alsjeblieft voor 3000 euro in mijn gezicht spugen?”

 8. Christian Horner
  Premium Sport |
  Red Bull-baas raakt in de slip: seksrel rond Christian Horner gaat z’n zoveelste ronde in

  In de wereld van de Formule 1 is het spannender dan ooit. Nee, niet op de circuits, want de sport is heel eenvoudig: het bestaat uit twintig deelnemers, die rijden zo’n zeventig rondjes en uiteindelijk wint Max Verstappen, om voetbalanalist Gary Lineker te parafraseren. De spanning wordt veroorzaakt door Red Bull Racing-baas Christian Horner, die ongewenst seksueel gedrag wordt verweten en nu een treurende Spice Girl op de bank heeft zitten. Voor hoelang nog?

 9. Albert Einstein
  Premium Lifestyle |
  Bolleboos met gebreken: de dood van Albert Einstein is slechts relatief

  Hij wordt nog weleens tot leven gewekt, Appie Einstein. Zoals in de veelgeprezen en bekroonde film Oppenheimer. Als hij nog zou leven, dan had het Duitse genie op 14 maart 145 kaarsjes moeten uitblazen. Net zoveel als de hoogte van zijn IQ? Nee, dat was 160, nét wat meer dan Madonna en Shakira, maar minder dan de 12-jarige scholier Rory Bidwell uit het Engelse Devon. En waarom steekt de geestelijk vader van de relativiteitstheorie (E=mc2) toch overal ter wereld z’n tong uit?

 10. Verzamelaars
  Premium Lifestyle |
  Ongeneeslijk verzamelziek

  Postzegels en oude munten zijn uit de tijd, wie deze curiosa nog verzamelt, behoort tot een uitstervend ras. Nee, het is veel hipper om 30.000 wijnetiketten met een vogel erop te hebben. Of 55.000 winkelwagenmuntjes. Vier fanatieke verzamelaars vertellen over hun uit de hand gelopen hobby. Verzamelingen-verzamelaar Geert Drenth: “Als ik moet kiezen tussen mijn vrouw en mijn hobby, dan kies ik toch voor het laatste.”