Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Niek Stolker
Niek Stolker
Recente artikelen
 1. De bloederigste, de oudste en de duurste moorden op de wallen
  Premium Misdaad |
  De gruwelijkste moorden op de Amsterdamse Wallen

  Uit de editie van woensdag 18 augustus 2021: De Amsterdamse Wallen: een gebied van slechts 250 bij 250 meter, maar al eeuwen het epicentrum van de Nederlandse prostitutie. En van moorden op hoeren, hoerenlopers, criminelen en toeristen.

 2. JonBenét Ramsey
  Misdaad |
  De moeder aller kerstmoorden

  Tijdens de donkere dagen rond Kerstmis worden traditioneel meer moorden gepleegd dan normaal. Ongetwijfeld de meest mediagenieke kerstmoord ooit is die op de 6-jarige schoonheidskoningin JonBenét Ramsey op 25 december 1996. De zaak is nog steeds niet opgelost.

 3. Hilversumse brandmoord
  Misdaad |
  De Hilversumse brandmoord

  Zestien jaar geleden komt Kim Veerman (20) op haar Hilversumse zolderkamer om tijdens een brand. Het vuur is aangestoken. Maar door wie?

 4. Roze coke
  Misdaad |
  Roze coke in Roosendaal

  Het uit Zuid-Amerika afkomstige tucibi – beter bekend als roze coke – is bezig met een onstuitbare opmars in Europa. Nadat in januari al partijen van het spul werden ontdekt in Spanje en Zwitserland, is Nederland nu ook aan de beurt.

 5. Poppen
  Misdaad |
  Quincley Poppen: tien jaar op de vlucht

  Nog een paar weken, dan is Quincley Poppen officieel tien jaar voortvluchtig. De politie hoopt dat de Antilliaan dat jubileum niet haalt. Daarom staat hij op de Nationale Opsporingslijst.

 6. Wico
  Nieuws |
  Waar is Wico?

  De boomlange tuinman Wico van Leeuwen (48) uit Borculo is al tien maanden vermist. De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf. Weet u meer? De gouden tip levert 10.000 euro op.

 7. Balklegger
  Misdaad |
  15.000 euro voor balklegger

  Mountainbiker Frits van de Voort viel in het Amsterdamse Bos over een balk en overleed. Een noodlottig ongeval? Nee, zo denkt de politie. De balk is daar waarschijnlijk opzettelijk neergelegd. Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd.

 8. Kluisrovers
  Misdaad |
  Kent u deze kluisrovers?

  Drie brutale criminelen jatten op klaarlichte dag een kluis uit de slaapkamer van een 87-jarige vrouw. Hoe gingen ze te werk?

 9. Suriname
  Lifestyle |
  Verslaggever raakt met oude tweemaster – via Duivelseiland – verzeild in Paramaribo

  Suriname staat al jaren hoog op de verlanglijst van verslaggever Niek Stolker. Wanneer de kans zich aandient om naar Paramaribo te zeilen in een 104 jaar oude tweemaster, grijpt hij die met beide handen aan. Maar eerst gaat hij op zoek naar zijn roots. Stamt hij echt af van een overijverige slavenhouder?

 10. Kinahan
  Misdaad |
  Net sluit zich rond Kinahans

  Het verlanglijstje van Interpol is af: de internationale politie wenst drie Kinahans achter tralies. Het mag wat kosten: 5 miljoen dollar per persoon.