Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Alex Vos
Alex Vos
Recente artikelen
 1. Indiana Jones
  Premium Entertainment |
  Fantastische filmfeiten over: Raiders of the Lost Ark

  In de aanloop naar de 96ste editie van de jaarlijkse Oscaruitreikingen nemen we u in deze serie mee langs opmerkelijke filmfeiten over de meest geliefde Hollywoodfilms. In dit deel een van de beste avonturenfilms ooit gemaakt: Raiders of the Lost Ark.

 2. Star Wars
  Premium Entertainment |
  Fantastische filmfeiten over: Star Wars: A New Hope

  In de aanloop naar de 96ste editie van de jaarlijkse Oscaruitreikingen nemen we u in deze serie mee langs opmerkelijke filmfeiten over de meest geliefde Hollywoodfilms. In dit deel de beste ruimteoorlogsfilm ooit gemaakt: Star Wars: A New Hope.

 3. Pulp Fiction
  Premium Entertainment |
  Fantastische filmfeiten over: Pulp Fiction

  In de aanloop naar de 96ste editie van de jaarlijkse Oscaruitreikingen nemen we u in deze serie mee langs opmerkelijke filmfeiten over de meest geliefde Hollywoodfilms. In dit deel een van de beste indie-films ooit gemaakt: Pulp Fiction.

 4. Alien
  Premium Entertainment |
  Fantastische filmfeiten over: Alien

  In de aanloop naar de 96ste editie van de jaarlijkse Oscaruitreikingen nemen we u in deze serie mee langs opmerkelijke filmfeiten over de meest geliefde Hollywoodfilms ooit gemaakt. In dit deel een van de beste en spannendste sciencefiction horrorfilms ooit gemaakt: Alien.

 5. The Dark Knight
  Entertainment |
  Fantastische filmfeiten over: The Dark Knight

  In de aanloop naar de 96ste editie van de jaarlijkse Oscaruitreikingen nemen we u in deze serie mee langs opmerkelijke filmfeiten over de meest geliefde Hollywoodfilms ooit gemaakt. In dit deel een van de beste superheldenfilms ooit gemaakt: The Dark Knight.

 6. Titanic
  Premium Lifestyle |
  Fantastische filmfeiten over: Titanic

  In de aanloop naar de 96ste editie van de jaarlijkse Oscaruitreikingen nemen we u in deze serie mee langs opmerkelijke filmfeiten over de meest geliefde Hollywoodfilms. In dit deel de Oscarmagneet: Titanic.

 7. Jurassic Park
  Premium Entertainment |
  Fantastische filmfeiten over: Jurassic Park

  In de aanloop naar de 96ste editie van de jaarlijkse Oscaruitreikingen nemen we u in deze serie mee langs opmerkelijke filmfeiten over de meest geliefde Hollywoodfilms. In dit deel de moeder aller dinosaurusfilms: Jurassic Park.

 8. Goodfellas
  Entertainment |
  Goodfellas: het maffia-meesterwerk

  In de aanloop naar de 96ste editie van de jaarlijkse Oscaruitreikingen nemen we u in deze serie mee langs opmerkelijke filmfeiten over de meest geliefde Hollywoodfilms. In dit deel een van de beste gangsterfilms ooit gemaakt: Goodfellas.

 9. The Shawshank Redemption
  Entertainment |
  Geen ontsnappen aan: The Shawshank Redemption

  In de aanloop naar de 96ste editie van de jaarlijkse Oscaruitreikingen nemen we u in deze serie mee langs opmerkelijke filmfeiten van de meest geliefde Hollywoodfilms. In dit deel de meest afgespeelde film in de Amerikaanse tv-geschiedenis: The Shawshank Redemption.

 10. Home Alone
  Premium Entertainment |
  Fantastische filmfeiten over: Home Alone

  In de aanloop naar de 96ste editie van de jaarlijkse Oscaruitreikingen nemen we u in deze serie mee langs opmerkelijke filmfeiten over de meest geliefde Hollywoodfilms. In dit deel een van de meest herhaalde kerstfilms ooit gemaakt: Home Alone.