Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Martien Meiland likte aan willekeurige mannengezichten'

De familie Meiland is binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de populairste families van Nederland. En hoge bomen...

Martien Meiland

De Meilandjes zelf hebben verschillende boeken uitgebracht, waarin er flink werd geroddeld over Caroline, hun voormalige huisvriendin. Ze werd neergezet als geldwolf, luiaard, oud wijf, profiteur en geframed als labiel. Door alle negatieve publiciteit raakte ze naar eigen zeggen in een zware depressie en kreeg ze diagnose PTSS. Ze deed bovendien op 10 januari van dit jaar aangifte tegen de familie vanwege smaad en laster.

In het boek Nagejaagd- De verbannen huisvriendin uit Chateau Meiland is het de beurt aan Caroline om even wat roddels over de familie de wereld in te slingeren. Zo vertelt ze in het boek dat Dochter Maxime droomde van een leven als escortdame en dat Martien deed aan parkeerplaatsseks met andere mannen.

Likken

Er is echter nog een sappige roddel in het boek van Van Eeden. Ze laat weten dat Martien zich ook in het bijzijn van Caroline losbandig gedroeg. Toen de twee nog contact met elkaar hadden dronken ze na sluitingstijd nog weleens een drankje in De Rosser (Een café in Noordwijk): “Binnen de kortste keren klom Martien op de bar om aan willekeurige mannengezichten te likken.”, aldus Caroline.

Verder beweert de voormalig huisvriendin geestelijk te zijn mishandeld door de familie. Vooral Erica en Maxime zouden de boosdoeners zijn. Martien heeft tegenover Shownieuws verteld dat hij het een lachwekkende beschuldiging vindt. De reality-ster is dan ook niet van plan om het boek te lezen.

Entertainment
  • Nagejaagd- De verbannen huisvriendin uit Chateau Meiland, Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst