Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Martien Meiland verlaat SBS 6 in 2024'

Martien Meiland zal in 2024 verdwijnen van SBS 6, tenminste, dat vertelt paragnost Liesbeth van Dijk.

Martien Meiland

De Meilandjes zijn niet meer weg te denken van SBS 6. Naast Vandaag Inside is deze hysterische realityster samen met zijn familie één van de grote hits van het vlaggenschip van Talpa. Volgens van Dijk komt daar echter volgend jaar al verandering in, zo vertelt ze aan Privé.

De paragnost, die regelmatig te gast is bij Harry Mens, voorspelt dat er een groot schandaal over Martien naar buiten zal komen in het nieuwe jaar. Hierdoor zal zijn populariteit volgens Liesbeth afnemen.

Het medium laat weten dat er iets over Martien naar buiten zal komen waar het publiek nooit op zou rekenen. Als gevolg hiervan zullen SBS 6 en de Meilandjes hun samenwerking met elkaar stoppen in het nieuwe jaar.

Maxime

De Meilandjes liggen het laatste jaar wel vaker onder vuur. Zo onthulde Wilfred Genee dat Martien vroeger aan parkeerplaatsseks deed met andere mannen toen hij net uit de kast was gekomen.

Ook dochter Maxime ligt al even onder vuur. Zij beweerde in haar boek dat ze verkracht is toen ze 15 was. De man waar het om gaat heeft dit echter hevig ontkend. Hij liet weten dat het seks met wederzijdse toestemming was.

Andere BN'ers

Van Dijk heeft ook voorspellingen gedaan over andere BN'ers in tv-land. Zo wordt het volgens haar een jaar met ups en downs voor Peter Gillis. Van Dijk denkt dat het in 2024 definitief is afgelopen bij Talpa voor de vastgoedondernemer die in verschillende rechtszaken verwikkeld is. Wel voorspelt ze dat Gillis samen met zijn partner Wendy van Hout in het huwelijksbootje stapt.

De laatste tijd gonst het ook dat Gerard Joling en Gordon weer samen programma's gaan maken. Liesbeth voorspelt dat dat niet meer gaat gebeuren, vooral omdat er over en weer te veel over elkaar gezegd is. Ook denkt ze dat het soort televisie zoals Geer en Goor maakten achterhaald is.

Entertainment
  • Mediacourant, Privé
  • NL Beeld / Patrick van Emst