Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mark Gillis moet vrouwen van zich afslaan: 'Krijg zoveel berichten'

Gillis junior ligt goed bij de vrouwtjes sinds hij met een fikse longontsteking werd opgenomen in het ziekenhuis.

Mark Gillis

Gillis junior werd in de nacht van 28 op 29 juni met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De miljonairszoon bracht daar een bezoekje aan zijn moeder toen een oplettende arts opmerkte dat Mark er niet zo goed uit zag. En dat had die arts goed gezien, want niet veel later lag de zoon van Peter in coma op de intensive care.

Mark heeft in totaal zo'n negen weken in het ziekenhuis gelegen met een dubbele longontsteking. Een spannende tijd voor de familie, want het zag er absoluut niet rooskleurig uit voor de Gillis-telg. De familie Gillis heeft zich dan ook flink veel zorgen gemaakt over Mark. En ook Mark zelf weet dat het kantje boord was. "Ik heb een engel op mijn schouder gehad."

Na regen komt zonneschijn

Inmiddels lijken er betere tijden te zijn aangebroken voor Mark Gillis. Zo laat hij nu weten in een interview met weekblad Privé dat hij sinds zijn ziekenhuisopname veel aandacht krijgt van vrouwen. "Ik krijg zoveel berichten van lieve dames, dat doet mij deugd."

Hij laat daarbij weten toe te zijn aan een 'mooie relatie'. "Als er iemand op mijn pad komt, met wie het klikt, dan sta ik er zeker voor open."

Een paar nieuwe Gillis-telgjes erbij sluit hij ook niet uit. "Op den duur zou ik wel een gezin willen stichten."

Voor nu zegt Mark vooral lekker te willen genieten van het leven. Een vakantie naar het buitenland staat daarbij bovenaan zijn lijstje. Daarnaast gaat de zoon van Peter zich richten op een gezondere levensstijl.

"Ik zag er natuurlijk uit als een gehaktbal op stokjes, maar daar is inmiddels al twintig kilo vanaf. Als het aan mij ligt worden dat er nog meer."

Vaker pech

De ziekenhuisopname was voor Mark Gillis niet de enige heftige ervaring van de afgelopen tijd. Naast zijn bijna-doodervaring werd hij enkele jaren terug het slachtoffer van een zeer gewelddadige overval.

Dat laatste gebeurde in de nacht van 7 november 2021. De Gillis-telg woonde in een chalet op vakantiepark Prinsenmeer, het park dat we vaak voorbij zagen komen in de SBS-realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa.

Mark werd door drie mannen bij thuiskomst overvallen, waarbij ze hem pepperspray in zijn ogen spoten en hem met een taser naar de grond wisten te werken. Gillis werd vervolgens zijn chalet ingetrokken en zwaar mishandeld.

De overvallers gingen ervandoor met een horloge, zonnebril, telefoon en een paar armbanden. De politie wist het drietal te pakken en de zaak is inmiddels al voor de rechter geweest. Mark zelf was tijdens de rechtszaak aanwezig en besloot gebruik te maken van zijn spreekrecht.

"Met bruut geweld hebben jullie mij naar binnen gesleurd, alsof ik een stuk straatvuil was. Eén van jullie heeft me gewurgd tot bijna mijn laatste adem, terwijl de ander schoppend en slaand tekeer ging", aldus Mark.

Twee van de drie mannen werden veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. De derde ging vrijuit.

Entertainment
  • Weekblad Privé, Shownieuws, Omroep Brabant
  • NL Beeld / Patrick van Emst