Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

’Vals zingende’ vriendin van Peter Gillis trekt zich geen moer aan van felle kritiek

Wendy van Hout trekt zich geen reet aan van het commentaar dat ze over zich heen krijgt. Mevrouw Gillis blijft gewoon door blèren. 

Gillis

Nicolleke 2.0, die al vanaf 2011 haar eigen online kleding webshop 365 By Wendy runt, besloot in mei van dit jaar een nieuwe carrière als artiest te starten. Dat deed ze door direct haar eerste single 'Meisje van de handel' online te kegelen. De zingende vriendin van Gillis kreeg echter vrij snel te maken met bakken kritiek.

Zo werden de zangkunsten van Wendy afgelopen zomer al besproken bij Hélène Hendriks aan tafel. Tijdens een uitzending van het SBS6-programma De Oranjezomer werd het fragment van de zingende Van Hout getoond, wat zorgde voor een hoop gelach en geschater in de studio.

Hélène vroeg zich destijds af of de vriendin van Peter al wel zangles had gehad. Jack van Gelder, vaste tafelgast van het programma, zei daarop dat ze na haar eerste optreden aan lessen zou beginnen.

Wendy zelf was hier ab-so-luut niet van gediend en reageerde via haar Instagram-story: "Mijn liedje, iets waar ik vol enthousiasme aan begon... Compleet mijn plezier erin verpest door die misselijke typetjes bij o.a. De Oranjezomer."

Van Hout stelde daarnaast dat we wat liever voor elkaar moeten zijn.

"Er zitten daar gewoon mensen aan tafel iemand helemaal kapot te praten. Dat vind ik niet nodig. Nodig me dan uit, dan kom ik het wel een keer live zingen en kom dán met je kritiek."

Die uitnodiging kwam er echter nooit. Waarschijnlijk juist vanwege Wendy's aanbod om de boel live in de studio te komen doen.

'Jezus wat vals'

De Brabantse lijkt haar plezier in het zingen in ieder geval niet te zijn verloren en trekt zich duidelijk niets aan van alle negatieve reacties. Ze stond namelijk afgelopen week gewoon lekker op een podium haar nummer te zingen en deelt dit fragment op haar Instagram-pagina. En dat levert 'nachtegaaltje' Wendy weer een hoop kritiek op...

"Kan ik een claim indienen voor de opgelopen gehoorschade door jouw zangkunsten?"

Een andere Instagrammer: "Niet zingen a.u.b. Het is werkelijk geen gehoor."

En dat zijn niet de enige reacties waaruit blijkt dat Wendy haar stemgeluid niet helemaal zuiver klinkt: 'Jezus wat vals.'

Gelukkig voor Wendy zijn er ook mensen wél positief over haar optreden. Zo reageert 'Real Housewife' Djamila - ook zangeres - met allemaal vlammetjes onder de video van Van Hout. En natuurlijk liefje Peter, haar grootste fan, moet even een reactie achterlaten: 'Trots op jou.'

Nieuw nummer

De opvolgster van Nicolleke is in ieder geval niet van plan te stoppen met haar zangcarrière. Sterker nog, mevrouw komt met een nieuw nummer en deelt dat op haar Instagram-pagina.

"Mijn nieuwe nummer is opgenomen en ligt klaar voor release... Zijn jullie er klaar voor??? STAY TUNED voor de release datum."

Nou, als dat geen goed nieuws is...

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst