Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lange Frans over vrouwelijke BN'er: 'Die vieze, vuile, gore stinkh**r'

Rapper Lange Frans is te gast bij het YouTube-programma RoddelPraat van Dennis Schouten en Jan Roos. Hier laat hij zich behoorlijk hard uit over één van de Meilandjes. 

Lange Frans

De familie Meiland is weer eens onderwerp van gesprek in de uitzending van RoddelPraat. En waar Jan Roos zich al behoorlijk grof uitlaat over één specifiek Meilandje, doet Lange Frans hier na een tijdje nog een schepje bovenop.

"Dussss. We gaan door naar Maxime Meiland", begint Dennis Schouten.

Roos, begint al direct lekker: "Oh, die vuile vieze. Ja, dat is een vuile vieze."

Lange Frans haalt aan dat 'Mister X', de vermeende verkrachter van Maxime, aan. Hij deed in april exclusief zijn verhaal in het YouTube-programma van Jan Roos en Schouten.

"De Meilandjes, dat we daarnaar moeten kijken met z'n allen, dat is echt heel erg. Het is een schande voor dit land. Het feit dat we dát als mannelijk voorbeeld neerzetten, is verschrikkelijk. Het feit dat die vrouwen zoveel te zeggen hebben", en zo gaat de klaagzang van de rapper nog even door.

Daarbij benoemt hij dat Maxime Meiland volgens hem aan het liegen is over de vermeende verkrachting op 15-jarige leeftijd, waarover zij schreef in haar boek Maxime: misbruikt, ontspoord en nu... gelukkig!

Roos voelt zich direct geroepen om zich uit te laten over de Meiland-telg: "Die vuile, vieze vuile temeier."

Volgens de RoddelPraat-presentator heeft Maxime de nog altijd onbekende man 'erbij genaaid' om haar boek te verkopen. "En achteraf dacht ze: oh misschien toch niet helemaal handig dat ik iemand een verkrachter heb genoemd en toen heeft ze aangifte gedaan van verkrachting en toen zei zelfs het Openbaar Ministerie van 'oh meid sodemieter op dat kun je allemaal niet bewijzen.'"

In haar boek schreef de Maxime over een verkrachting die zou hebben plaatsgevonden toen ze slechts 15 jaar oud was. De vermeende verkrachter, of zoals RoddelPraat hem noemt: 'Mister X', heeft echter hele andere herinneringen aan de gebeurtenis tussen de twee. Er loopt nog altijd een rechtszaak.

Schouten brengt de kijkers even op de hoogte en laat weten dat de getuigenisverklaring afgewezen is. "Ze hoeft niet te getuigen, omdat ze psychologisch te veel schade heeft volgens de rechter, maar de zaak komt nog wel voor."

Volgens Jan Roos heeft de rechter met deze beslissing laten zien dat hij ervan uitgaat dat het verhaal van Maxime klopt. "Daarmee doet hij eigenlijk al een uitspraak."

'Gore stinkh**r'

Wanneer de mannen even kort praten over een ander onderwerp, komen ze tóch weer terug op Maxime. Lange Frans begint haar dan direct uit te schelden: "Die vieze, vuile, gore stinkh**r."

Schouten verzint meteen een kop voor een zogenaamd Telegraaf-artikel: "Lange Frans noemt Maxime..."

De rapper zelf maakt het af: "Noemt Maxime Meiland een stinkh**r." Volgens hem is zijn mening gebaseerd op feiten.

Moge duidelijk zijn na deze uitzending dat de RoddelPraat-mannen én Lange Frans géén fan zijn van de Meilandjes.

Entertainment
  • RoddelPraat
  • NL Beeld / Regiofotografie