Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Maxime Meiland poseert in badkleding

En dat is behoorlijk uitzonderlijk voor de Meiland-telg, zo'n 'pikant' plaatje. 

Maxime Meiland

Het jongste Meilandje geniet van de zon op het Griekse eiland Zakynthos. Maar er moet duidelijk ook even 'gewerkt' worden, want in samenwerking met een badkleding merk plaatst Maxime nu beeldmateriaal van zichzelf in badpak. Iets wat de Meiland-telg niet zo vaak doet.

"Nu al een top vakantie!", laat Maxime weten onder haar Instagram-bericht. Op de foto's is dan ook te zien hoe het Meilandje in haar gesponsorde zwemkleding lekker van de zee geniet. Het regent positieve reacties onder het vakantiekiekje als: "Wow wat een mooi schatje!", "Wauw Maxime, je ziet er mooi en sexy uit" en "Heerlijk Maxime! Wat een heerlijke sexy meid".

Daarnaast is het een volger opgevallen dat Maxime 'grote voeten' zou hebben: "Maxime wat heb je grote voeten... Maatje 42 lijkt het wel". Bijzonder.

Een andere Instagrammer wijst Maxime erop dat ze op het Griekse eiland vast lekkere wijn hebben. Een groot genot voor de Meiland-telg, want het is natuurlijk algemeen bekend dat de familie zo'n druivensapje met alcohol prima te drinken vindt.

Rechtszaken

Maxime kwam de afgelopen tijd veel in het nieuws door de rechtszaak tegen een 'anonieme' man die haar op haar 15e verkracht zou hebben. De man - die uiteindelijk zelf de media opzocht - zegt dat de twee destijds beiden instemden voor een potje rampetampen. Maxime, daarentegen denkt daar anders over en vertelde over het incident in haar biografie Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu... gelukkig! geschreven door biograaf Jan Dijkgraaf, een goede vriend van de 'wijnen, wijnen, wijnen'-familie.

De man in kwestie eiste een rectificatie van de Meiland-telg, een schadevergoeding ├ęn dat alle exemplaren van het boek zouden verdwijnen uit de schappen. Maxime won begin maart de rechtszaak, maar de vermeende verkrachter is nog niet van plan zich erbij neer te leggen.

Maxime parkeert ondertussen haar krent in het Griekse zand. En wellicht zitten er nog meer samenwerkingen met bikini- of badpakmerken in de pijplijn. We zien de foto's wel verschijnen.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst