Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Maxime Meiland droomde van leven als escortdame voor rijke mannen'

Er is al behoorlijk wat in het nieuws geweest over het boek van Caroline van Eeden, een voormalig vriendin van de hysterische familie Meiland. Waar ze eerder met het nieuwtje over Martien en zijn parkeerplaatsseks naar buiten kwam, is nu dochterlief Maxime aan de beurt.

Maxime Meiland

Deze week zal het onthullende boek Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland - Nagejaagd dan eindelijk verschijnen. Samen met schrijfster Valérie Lempereur duikt Caroline in het verleden van de familie Meiland. Van Eeden geeft in weekblad Story vast een voorproefje.

Datingsite

Maxime Meiland is deze keer de sjaak. Volgens Caroline zou er ooit zijn uitgelekt dat Maxime zich zou hebben ingeschreven op een datingsite. Caroline schrijft in haar boek dat Maxime woedend was dat dit nieuwtje was uitgelekt. Ze zou zich niet zomaar op een datingsite hebben ingeschreven, maar op een Amerikaanse waar vooral rijke mannen zich bevonden. Wanneer Van Eeden haar vraagt wat ze met een Amerikaan moet, zou ze de voormalig Meiland bff hebben uitgescholden.

Wanneer Martien zich ermee bemoeit, zou Maxime het volgende hebben gezegd: "Papa, doe niet zo achterlijk. Ik wil geen relatie met Amerikaanse mafkezen." Maxime had volgens Caroline hele andere plannen met de mannen op de site. "Als er een match is, vlieg ik naar hen toe, hou ze een beetje gezelschap, ga lekker met hen eten als ze s'avonds van hun werk komen en dat is het."

Van Eeden schrijft in haar boek dat ze Maxime erop attendeert dat die mannen echt wel meer verwachten dan alleen gezellig samen zijn en eten. Waarop Maxime zich dan vooral afvroeg waar de inmiddels verbannen huisvriendin zich mee bemoeide.

Onlangs werd al door Caroline naar buiten gebracht dat Martien met mannen op de parkeerplaats lag te wippen. Hij reageerde heel nuchter op zijn passages uit het boek. "Ik was 40 toen ik uit de kast kwam en ik wilde dat allemaal gaan ontdekken."

Al eerder werd bekendgemaakt dat Maxime Meiland als 20-jarige een erotische webcamsite opstartte. Hoe en/of Maxime Meiland gaat reageren is nog een raadsel. Bij RTL Boulevard wilde ze onlangs niets zeggen over het boek van Caroline.

Entertainment
  • Story, Ditjes en Datjes, RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst