Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon sleept ex-toyboy Gavin voor de rechter

Afgelopen april kwam er een einde aan het sprookje van Gordon met de Australische 31-jarige Gavin. Na de breuk zijn er bepaalde zaken door Gavin publiekelijk gemaakt en daar is de zanger allesbehalve van gediend.

Gordon

Het leek allemaal zo mooi voor de 55-jarige zanger. Hij zou eindelijk zijn grote liefde gevonden hebben en was zelfs ten huwelijk gevraagd. Een droom die uitkwam voor Gordon. Toch bleek het te mooi om waar te zijn. Voor Goor is het nu 'Never Nooit Meer' met de 31-jarige Australiër. Sterker nog, hij wil Gavin voor de rechter slepen.

Privé-berichten

Het management van Gordon heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat de zanger bezig is met een zaak tegen zijn Australische ex. "Er wordt met justitie in Australië gesproken", aldus het management van Gordon. "Er is een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onrechtmatig verspreiden van privé WhatsApp-berichten en mailverkeer", gaat het management verder.

Gavin zou privé-berichten tussen hem en Gordon met het weekblad Privé gedeeld hebben. Weinig privé aan dus. Ook deed de Australiër uitspraken over een mogelijke terugval wat betreft het drugsgebruik van de zanger.

Goor zou Goor niet zijn als hij geen korte metten maakt met Gavin. Eerst zegt de zanger dat Gavin de verlovingsring in de Amstel kan opduiken. Oftewel hij flikkerde de gekregen verlovingsring de Amstel in. En nu dus naar de rechter. Het is wel duidelijk dat het niet langer 'Omdat Ik Zo Van Je Hou' is met Gavin. Over en voorbij.

Gavin slaat weer toe

Er zijn geruchten dat Michael Andre Moreau, een succesvolle Amerikaanse nieuwslezer, de nieuwe liefdespartner van toyboy Gavin is. Onder de foto's van Michael en Gavin samen reageren Nederlanders. "In Holland we say: 'ren zo hard als je kunt'", reageert een Instagram-gebruiker. Ook wordt er een Gifje van Gordon gereageerd, waarop de zanger gierend te zien is. Mensen hebben weinig vertrouwen in de Australiër. Dat is duidelijk.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst