Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon over wippen met vrouwen: 'Dat vind ik ook lekker'

Gordon alleen van de herenliefde? Zeker niet. De zanger vindt het heerlijk om af en toe een potje te rampetampen met een dame.

Gordon

In gesprek met een Telegraaf-verslaggever wordt Gordon gevraagd naar een 'onthulling' in de trailer van Goors nieuwe realityserie. De journalist heeft gehoord dat Gordon 'seks heeft met vrouwen, en dat ook nog eens lekker vindt'.

"Zit dat echt in die trailer jongens? Godverdegodver", lacht de zanger. "Ja, dat vind ik ook lekker ja. Het is niet wekelijks, maar dat is heel oud nieuws hoor. Dat heb ik al zo vaak verteld. En nu doet iedereen alsof het.... O, hij doet het ook met vrouwen! Ja, dat is toch geen geheim."

Vrouw en kinderen

En dat klopt. In 2020 stelde Goor nog in de YouTube-show NieuwNieuws dat hij biseksueel is en dus óók op vrouwen valt. Echt een favoriet type heeft hij niet, maar als hij dan toch moet kiezen: 'een niet te oude brunette zonder kinderen'. Die kinderen wil hij namelijk zelf maken. "Ik zou best een leuke papa zijn", aldus de destijds 52-jarige zanger.

Realityshow

Inmiddels zijn we vier jaar verder, maar een vrouw en kinderen heeft hij nog niet. Wel twee hondjes en een realityserie. Voor de serie Dit Ben Ik: Gordon heeft de zanger naar eigen zeggen 'nog nooit zo dichtbij camera's in mijn leven gelaten. In mijn privéleven'.

Gordon: 'Ik laat toch dingen zien die je normaal gesproken niet ziet van mij. Waarvan ik hoop dat de mensen het leuk vinden en misschien ook van schrikken. Of verrast zijn. Het kan alle kanten op."

De realityshow is geproduceerd door John van den Heuvel, die Gordons leven als 'krankzinnig' beschrijft. Maar goed, Van den Heuvel moet zijn serie natuurlijk ook verkopen.

Dit Ben Ik: Gordon is vanaf 6 september iedere vrijdag vanaf 20:30 uur op SBS6 te zien.

Entertainment
  • de Telegraaf
  • NL Beeld / Patrick van Emst