Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon haalt snoeihard uit naar Hélène Hendriks: 'Een dom blondje in optima forma'

En niet alleen Hendriks krijgt er flink van langs, ook met andere BN'ers heeft Gordon nog een appeltje te schillen.

Hélène Hendriks

Enkele dagen geleden werd er aan tafel bij De Oranjezomer, het SBS-programma van Hélène Hendriks, nog flink gelachen om een filmpje van Gordon. De zanger krijgt op dezelfde zender een realityshow en maakte via Instagram bekend wanneer Dit ben ik, Gordon op tv komt.

Dit doet hij alleen snikkend, terwijl de traantjes over zijn wangen biggelen. Wat dan weer voor hilariteit zorgt aan tafel bij De Oranjezomer.

'Dat kan toch niet'

"We kunnen niet wachten!", zegt Hendriks gemaakt enthousiast. En ook de andere aanwezige gasten, onder wie Rutuger Castricum, snappen niet waarom Goor huilt in de promo van zijn show. Alsof mensen nu staan te popelen om zijn realityprogramma te gaan kijken. "Dat kan toch niet", aldus Castricum.

Jack van Gelder: "Je kan het wel opnemen, maar je hoeft het toch niet te laten zien? Je kan toch een kwartier/twintig minuten later, en kom op: 6 september ga ik ervoor. Ik heb een rottijd gehad, maar ik ben er weer! Ja dat is toch wel wat anders dan dit."

Goor is over de zeik

De hilariteit rondom de aankondiging van de show zorgt echter voor behoorlijk wat irritaties bij Gordon zelf. Op Instagram haalt hij flink uit naar meerdere mensen. Ook Castricum en Van Gelder krijgen ervan langs.

Zo haalt Goor het meest recente PowNed-relletje aan. Er was even geleden gedoe om een Taylor Swift-item van de omroep en toen Castricum - werkzaam bij PowNed - hiernaar gevraagd werd, stond hij volgens Goor 'met z'n bek vol tanden'.

Gordon: "Meerdere malen mij ook gesmeekt of ik in z'n programma wil omdat hij zo'n fan is en nu dus dit. Je mag kennelijk je emoties niet laten zien, lachen is geen probleem maar als je volschiet omdat je binnen 4 maanden een horeca zaak uit de grond stampt dan is het theater."

Castricum en Van Gelder zijn het volgens Gordon gewend 'om maandelijks hun hand op te houden bij de npo'. Ze zouden zelf 'nog nooit iets van een uitdaging zijn aangegaan', aldus de ziedende zanger.

Hendriks is 'dom blondje' en 'schaap'

Maar ook Hélène Hendriks wordt niet gespaard in de tirade. "Heb dat schaap nog nooit ontmoet", zegt hij over de presentatrice, die volgens hem 'cynisch' was en 'populistisch' met Jack van Gelder en Rutger Castricum meepraatte.

Goor: "Gordon bashen scoort immers. Een dom blondje dus optima forma. Ik denk dat ze beter MAX Geheugentrainer kan gaan kijken met haar 65-jarige man i.p.v. mijn programma straks. Maar weet je? Geef mij geen aandacht en negeer mij lekker i.p.v iemand onnodig te kwetsen zoals in elke talkshow het geval is."

Tot slot krijgt ook RTL Boulevard-man Aran Bade er nog van langs, waarna Gordon aangeeft 'helemaal klaar' te zijn 'met dit soort types'.

Gordon: "The bitch ain't gonna take shit from no one no more!"

Helder.

Entertainment
  • De Oranjezomer, Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank