Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon pisnijdig op 'collega's' en media: 'Alsof ik een crimineel ben'

En nét als je denkt dat Gordon de media weer heeft omarmd, deelt hij zelf weer een fikse tik uit. 'Het raakt mij dat er zoveel haat wordt gezaaid'

Gordon

Is het dan nooit rustig rondom Gordons persoontje? Blijkbaar niet. De zanger heeft al jaren een haat/liefde-verhouding met de media, die eigenlijk altijd wel iets over hem te schrijven hebben. De ene keer is het zijn mot met Geer of zijn verhuizing naar Dubai. De andere keer is het floppen van zijn nieuwe album of zijn onstuimige liefdesleven onderwerp van gesprek. Gordon zorgt zogezegd voor een eindeloze stroom aan content.

Dat die content niet altijd positief is, moge duidelijk zijn. Gordon haalt zelf vaak keihard uit, maar krijgt tegelijkertijd ook heel wat van de Nederlandse media te verduren. En dat is hij zat, blijkt uit een statement dat de zanger op Instagram geslingerd heeft.

'Enorme bagger'

"Morgen begint mijn reality show......... de enorme bagger die ik weer over me heen krijg van 'collega's' en alle andere media is gewoonweg stuitend", begint Goor zijn relaas. De tv-persoonlijkheid stelt dat interviews worden verknipt en dat hij verkeerd geciteerd wordt. Allemaal voor de 'clickbaits en aandacht', aldus de ziedende zanger.

Gordon: "Mij beschuldigen van een verdienmodel om 'ruzies' te ensceneren of mij betichten van nog veel erger. Alsof ik een crimineel ben?"

De realityster zegt dat hij steun heeft aan de mensen om hem heen, klanten die naar zijn zaak komen en 'honderden dm's met positieve geluiden'.

"Maar desondanks raakt het mij dat er zoveel haat wordt gezaaid om mijn persoon of negatief wordt bericht door diverse media alleen maar om daarmee te scoren", gaat hij verder. "Ik heb vanavond genoten van mijn gasten die uit het hele land zijn gekomen om mij te steunen en kracht te geven."

Vanaf vandaag op tv

Dat laatste heeft betrekking op de openingsavond van zijn nieuwe horecazaak in Blaricum, Blushing. Verder lijkt de zanger ondanks alles uit te kijken naar de start van zijn realityshow, die vanaf vandaag iedere vrijdag om 20:30 uur op SBS6 te zien is. Onze voorspelling: door de realityserie zal Gordon ook de komende tijd nog vaak onderwerp van gesprek zijn. Zoals eigenlijk altijd.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst