Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Maak kennis met Isa (26) en Julia (23), de retemooie dochters van Humberto Tan

Humberto zelf werd jaren geleden verkozen tot 'mooiste kale man van Nederland'. Zijn dochters Isa en Julia zijn een stuk hariger, maar mogen er ook wel wezen.

Humberto

Humberto Tan-A-Kiam, zoals de presentator voluit heet, draait al even mee in showbizz-land. De in Paramaribo geboren Tan deed na zijn vwo een studie rechten, waarna hij heel verrassend een carrière in Hilversum koos.

Van redacteur bij Forza tv en een segmentje in De tafel van 7 werkte de goedlachse Humberto zich in rap tempo op in televisieland. In 1993 maakte hij de overstap naar Studio Sport en presenteerde hij zelfs even het NOS Journaal. Tegenwoordig geniet Tan vooral bekendheid door diverse talkshows, waarmee hij als doorgaans positieve gespreksleider de primetime tv-avonden vult.

Imago

Het imago van de wel gerespecteerde presentator kreeg enige tijd terug nog wel een knauw, nadat bekend werd dat Tan zijn vrouw had bedrogen met de prachtige Dionne Stax. Humberto kreeg spijt, ging in relatietherapie en leek daarna weer gelukkig met zijn vrouw Ineke. Begin dit jaar maakte Tan echter bekend dat hij en zijn vrouw alsnog uit elkaar zijn gegaan. Na dertig jaar huwelijk welteverstaan.

Prachtige dochters

Het huwelijksbootje is inmiddels dus lang en breed gezonken, maar dat wil niet zeggen dat alles voor niks is geweest. Tan en zijn vrouw hebben samen drie kinderen: Julia, Isa en Benjamin.

Dochter Isa is met haar 26 jaar de oudste van de drie. Met haar deed Humberto mee met het programma Waar is de Mol?

Dochter Julia is 23 en verscheen ook al eens op de beeldbuis, namelijk in het programma Dance, dance, dance. Ook in dit geval als duo met vader Humberto.

Entertainment
  • Libelle
  • NL Beeld / Patrick van Emst