Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Miranda voor William

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Miranda Stinissen (32) uit Terborg (bij Doetinchem).

Van

Miranda is deze week getrouwd met William met wie ze vier kinderen heeft, leest graag (“Vooral de boeken van V.E. Schwab!”) en gaat ook graag met haar man naar een wellnessresort: “Vooral op non-badkledingdagen, die vrijheid van lichaam en geest vinden we allebei heerlijk!”

“Toen William voor het eerst tegenover mij stond, nu zo’n dertien jaar geleden, durfde hij geen woord tegen me te zeggen. Ik dacht: wat is er met hem aan de hand? Later zei hij dat hij compleet overdonderd was door mij, wat ik natuurlijk alleen maar lief vind. Sindsdien zijn we echt een geoliede machine. Soms zijn we net Bonnie en Clyde: we hoeven elkaar maar aan te kijken om te weten wat we denken en voelen. En vaak is dat ook nog hetzelfde, zo telepathisch zijn we wel. Ik zeg ook weleens dat we geen wificode nodig hebben om op dezelfde lijn te liggen, want zo voelt het echt.”

‘Trouwen met je droomman, beter wordt het niet!’ 

“William is ook heel fantasierijk: ik smelt als hij de kinderen naar bed brengt en weer een verhaaltje uit zijn mouw schudt. Daarnaast is hij ook nog eens heel nuchter: hij is de eerste die de zorgen bij mij weghaalt en zegt dat alles wel goed komt. Ik ben echt heel blij dat ik mij sinds deze week zijn vrouw mag noemen. We waren al geregistreerd partner van elkaar, dus ik dacht dat we nooit meer écht zouden trouwen, maar ik prijs mij zeer gelukkig dat het er nu toch van is gekomen. Trouwen met je droomman, beter wordt het niet!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Entertainment
  • toonen-wientjens.com