Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de twee knappe dochters van Humberto Tan

Hij is één van Nederlands' bekendste televisiemannen en draait al een hele tijd mee. Of het nou over sport gaat of over het zoeken naar de jaguar in de jungle. Humberto Tan is van alle markten thuis. En over thuis gesproken, zijn twee dochters Isa en Julia zijn plaatjes om te zien.

Humberto Tan

In 2016 kwam Humberto Tan als de grote winnaar van Het perfecte plaatje uit de bus. Het programma, waarin verschillende bekende Nederlanders leren fotograferen, was een enorm succes op de Nederlandse televisie. Dat Humberto kan fotograferen is dus geen geheim, maar het is dan ook niet zo moeilijk om een mooi plaatje te schieten met Isa en Julia. De twee knappe dochters van de presentator.

Isa Tan

Isa Tan is de oudste van het stel en niet helemaal een onbekende. De 25-jarige dochter van Humberto Tan heeft namelijk ooit samen met haar vader meegedaan aan het programma Waar is de Mol?. In dit programma maakten vader en dochter een prachtige reis naar Canada met Johnny de Mol. Isa deelt zelf af en toe een leuk plaatje op haar Instagram-account en eerlijk is eerlijk Tan, je hebt een bloedmooie dochter.

Julia Tan

Ook Julia is al eens op de televisie geweest. De 23-jarige dochter deed samen met vader Humberto mee aan Dance Dance Dance. In het programma dansten vader en dochter samen de sterren van de hemel. Julia haalt plezier uit zingen en liedjes schrijven. Dit deelt ze dan ook af en toe vol trots met de wereld op haar Instagram-account. Niet alleen kunnen we meegenieten van haar muzikale en creatieve kant, maar ook van haar bloedmooie uitstraling. Ook dochter nummer twee van Tan is een plaatje om te zien.

Afgelopen januari maakte de televisiepresentator bekend dat er een einde is gekomen aan zijn bijna 30-jarige huwelijk. Samen met ex-vrouw Ineke heeft Humberto niet alleen deze twee beeldschone dochters op de wereld gezet. Ze hebben ook nog een 16-jarige zoon, Benjamin.

Entertainment
  • Libelle, Instagram
  • NL Beeld / ProShots