Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hazes jr. dumpt moeder definitief: 'Daar neem ik afscheid van'

Het zou inmiddels nieuws zijn als de familie Hazes niet met elkaar in de clinch lag. Maar het is weer lekker onrustig binnen de familie.

Andre Hazes jr.

André Hazes jr. en zijn moeder Rachel veranderen elke maand de status van hun relatie. De band tussen moeder en zoon kreeg begin dit jaar de status van 'verstoord contact' toegewezen. Twee maanden later sprak André van 'gepaste afstand' om het vervolgens in juni te hebben over 'minimaal contact'.

Zo'n familieruzie is natuurlijk voer voor de slechtlopende talkshows van Nederland (en dat zijn er een hoop) om wat publiciteit te vergaren. De volkszanger zat maandagavond aan tafel bij Humberto om te vertellen over zijn nieuwe muziek en op te treden.

Aan tafel zat ook Sergio Vyent, die bekend staat als de gastheer van First Dates. Hij liet weten geen contact te hebben met zijn moeder. Dat vond de talkshowhost een mooi bruggetje om naar een update te vragen over de band tussen Hazes en zijn moeder: "Dat moet jou aanspreken hoe hij erover praat."

Verslaving

Daarna vertelt de zanger dat hij het zeker herkent, maar dat het niet alleen om zijn moeder gaat: "Iedereen van wie ik geen positieve energie krijg, daar neem ik afscheid van." Onlangs onthulde Hazes dat hij het contact had verbroken met iedereen met wie hij ooit drugs had gebruikt. Dit deed hij nadat hij was afgekickt.

Hij vertelt dat hij zijn sores wel heeft gehad: "Ik heb op de blaren gezeten van mijn eigen dingen. En mensen die niet mee kunnen gaan op het pad dat ik nu wil bewandelen, die kan ik niet meer in mijn leven hebben", besluit de zanger.

Entertainment
  • Humberto
  • NL Beeld / Patrick van Emst