Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Humberto Tan gooit eigenhandig student uit de studio

Humberto Tan kennen we natuurlijk als de gezellige talkshowhost die overal begrip voor heeft. Maar ook de kale RTL-ster kent zijn grenzen.

Humberto Tan

De talkshowhost verloor woensdagavond dan toch zijn geduld. In de uitzending van Humberto was er een man die uit het publiek opstond. De jongeman kwam met een bijzondere boodschap: "Ik wil kip, KFC. Humberto alsjeblieft, geef mij een kans."

De presentator was duidelijk niet in de stemming voor een grapje en zette hem meteen de studio uit: "Al die studenten, alsjeblieft. Ga gewoon weg." De bewaking hoefde de man niet uit de tv-studio te verwijderen aangezien Humberto dat al eigenhandig deed.

Adtje

Er ontstond daarna een wat kolderieke sfeer aan tafel. Tan benadrukte nog wel even dat hij moe wordt van die studenten: "Zo Flauw, we gaan naar Humberto en dan gaan we verzinnen: 'Ik wil kip'. Zo leuk." Toch liet de presentator zich nog even van zijn vriendelijke kant zien en beloonde de actie met een applaus. Wel liet de goedlachse tv-maker weten dat hij de student een sukkel vindt.

De laatste tijd gebeurt het vaker dat mensen uit het publiek onderdeel willen zijn van de talkshow. Het gaat dan vaak om een grap. Zo zagen we onlangs dat een jongeman in beeld een adtje trok.

Tafelplakker

Bovenstaande voorbeelden gaan vooral over jolige studenten. Het kan bij de talkshows echter ook dreigend worden. Zo stond eerder dit jaar de 'fakkeldrager', die ook voor het huis van Sigrid Kaag stond, bij de studio van het inmiddels gestopte HLF8.

Daarnaast houden ook talkshowgasten zich niet altijd aan de regels. Zo was er de 'tafelplakker' die zich bij Beau van Erven Dorens aan de tafel vastlijmde. Het ging hierom klimaatactivist Jelle de Graaf die op deze manier een punt wilde maken. Dat moment werd uiteindelijk uitgeroepen tot het Het TV Moment van het Jaar.

De Graaf had echter niet al te sterke lijm meegebracht. In de reclame konden de medewerkers van het programma de klimaatactivist makkelijk van de tafel schuiven. Daarna kon Beau gewoon met het programma verdergaan.

Ondanks dat op het Mediapark veel wordt beveiligd, blijkt het toch nog mogelijk om vanuit het publiek acties uit te voeren. Het park in Hilversum werd in de periode rondom de moord op Peter R. de Vries zelfs uitgeroepen tot een veiligheidsrisicogebied.

Entertainment
  • Humberto, Jinek
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • Twitter