Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wauw: dit zijn de beeldschone dochters van Harry Mens

Harry heeft in totaal vier dochters bij twee verschillende vrouwen. "Ik kan alleen maar meisjes maken."

Harry Mens

Harry Mens is inmiddels wel uitgegroeid tot cultfiguur. Fragmenten uit zijn programma Business Class worden met enige regelmaat getoond in programma's als Vandaag Inside, waar er smakelijk om wordt gelachen. Vooral de (zo nu en dan bizarre) gesprekken die Mens voert met levende voetballegende Willem van Hanegem zijn puur goud, is de opvatting van veel kijkers. En daar sluiten wij ons zonder enige twijfel bij aan.

Maar Harry is meer dan alleen een 'meesterinterviewer'; hij vergaarde een behoorlijk vermogen in de vastgoedwereld en met andere ondernemingen, waaronder een crematorium. Al met al heeft Mens sowieso wel een paar miljoentjes op z'n bankrekening staan. Niet verrassend dat de beste man zich door een chauffeur in zijn Jaguar laat rondrijden, aldus zakenblad Quote.

Dochters

Harry doet het niet alleen zakelijk wel aardig, ook in zijn privéleven prikt hij regelmatig raak. De vastgoedmagnaat mag zich dan ook vader noemen van welgeteld vier dochters die hij verwekte bij twee verschillende vrouwen. Met Suze, zijn eerste partner, kreeg hij dochters Suze en Marlous. Later bleek dat Harry ook nog iets had met een andere vrouw, de Marokkaanse Mouna. Met haar kreeg hij nog eens twee dochters: Sarah en Nour.

Nog weer vele jaren later kwam naar buiten dat de tv-persoonlijkheid en zakenman een vijfde dochter had, namelijk Victoria (20). Harry had haar verwekt bij de Bulgaarse Diana. Maar enkele jaren terug kwam Mens erachter dat het meisje helemaal niet zijn dochter is. Sindsdien heeft hij ook geen contact meer met Victoria of Diana.

Sarah (26)

Sarah en Harry. Foto: Patrick van Emst/Brunopress.nl

Misschien wel de bekendste van allemaal: Sarah. Dat heeft ze vooral te danken aan het feit dat ze aanpapte met Romelu Lukaku, de Belgische spits die op dit moment in dienst is van Chelsea FC. In 2018 liep die relatie echter op de klippen. Of papa Harry dat erg vond? "Ik kan niet zeggen dat ik het heel jammer vind dat het over is, of dat ik hem mis", aldus Mens in weekblad Story. "Dat komt omdat ik hem eigenlijk te weinig heb gezien om echt een band met hem te kunnen opbouwen."

Nour (23)

Nour is het zusje van Sarah; de twee hebben tevens dezelfde moeder, namelijk de Marokkaanse Mouna. Qua bekendheid doet Nour niet heel veel onder voor haar oudere zus, aangezien ze zelf in de belangstelling kwam te staan als deelneemster van Holland's Got Talent. Nour, toen nog een tiener, stond met de meidengroep TP4Y zelfs in de finale van het talentenprogramma. Tegenwoordig maakt de zangeres nog steeds muziek. Zo werkte ze mee aan het laatste album van rapper Ronnie Flex.

Suze (45) en Marlous (40)

Suze links en Marlous rechts. Foto: EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl

Harry's twee oudste dochters Suze en Marlous komen uit een eerder huwelijk. Suze herken je wellicht van de items die ze in haar vaders programma Business Class presenteert. Dat zijn vooral interviews. Marlous Mens (rechts op de foto) trouwde in 2018 in het geheim met Michiel Mol (naast haar op de foto), een steenrijke zakenman die onder meer directeur was van marketingbedrijf Lost Boys en het Nederlandse Formule 1-team Spyker F1.

'Ik wil mijn dochters verwennen'

In een interview in de Nieuwe Revu zei Mens ooit het volgende: "Ik leid een vrij rijk leven en heb vijf dochters die ik wil verwennen. Daar heb ik veel geld voor nodig. Ik geef ze huizen, dat soort dingen." Kortom, stoppen met werken zit er nog eventjes niet in voor de 76-jarige Business Class-man.

Entertainment
  • Quote, Story, AD
  • Get in the Picture/Brunopress.nl, Patrick van Emst, EM-press, Instagram