Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Harry Mens ontdekt dat zijn dochter niet zijn dochter is: 'DNA-test laten doen'

Van vijf dochters naar vier dochters.

Harry Mens

Van Harry Mens is bekend dat hij een hele rits dochters op de wereld heeft gezet. Maar één daarvan kan weer weggestreept worden als nakomeling van 'Mister Business Class'. De presentator kwam erachter dat de inmiddels 20-jarige Victoria niet van hem is.

Mens had al vier dochters bij twee vrouwen, maar maakte in 2015 bekend dat hij ook een dochter verwekt had bij de Bulgaarse Diana, alias 'vrouw nummer 3'. Toen Harry zo'n negen jaar geleden op vakantie was in Saint-Tropez werd hij door de pers 'betrapt' met zijn 'nieuwe' gezinnetje. Tien jaar eerder had hij al een kortstondige relatie met Diana, maar in 2015 laaide de liefde weer op. Uiteindelijk gingen de twee toch uit elkaar, maar deelden nog wel een dochter genaamd Victoria.

Dochter blijkt geen dochter

In weekblad Story onthult Mens echter dat Victoria helemaal niet zijn dochter is. Er wordt hem gevraagd of zijn nalatenschap na zijn dood naar zijn 'vijf dochters' gaat, waarop de tv-man heel droog "Vier dochters" antwoordt. Vier? En Victoria dan, het nakomertje?

"Dat is niet mijn dochter", stelt Harry. "Ja, dat staat overal op internet. Dat laat ik maar zo."

Mens legt uit dat hij goed contact had met Victoria's moeder Diana, maar twintig jaar geleden niet bij de geboorte van Victoria was. Diana was bovendien ook nog met een andere kerel, aldus Harry. Toch deed de Bulgaarse voorkomen alsof het dochtertje van Harry was. En de zakenman geloofde dat.

Miljonair Mens maakte dan ook maandelijks een bedrag over naar een Bulgaarse rekening, zo vertelde hij ooit aan weekblad Story. Dochter Marlous ontdekte dat en kwam er op die manier achter dat vader Harry nóg een dochter had. Pas veel later vertelde Harry het nieuws aan Marlous, die door de overschrijvingen stiekem al vijf jaar van haar halfzusje afwist.

DNA-test

Maar goed, Victoria blijkt dus geen zus, geen halfzus, maar iemand waarmee ze helemaal geen genen deelt. Harry in weekblad Story: "Toen Victoria wat ouder werd, heb ik een DNA-test laten doen en toen bleek ze niet van mij te zijn." Die test vond een paar jaar geleden al plaats.

Op de vraag waarom Harry er nooit iets over gedeeld heeft, antwoordt hij zoals alleen Harry dat kan: "Had ik een persbericht moeten sturen dan?" De presentator heeft op dit moment helemaal geen contact meer met Diana en Victoria.

Vier dochters over

Met Suze, zijn eerste partner, kreeg Harry dochters Suze en Marlous. Later bleek dat Mens tegelijkertijd ook nog iets had met een andere vrouw, de Marokkaanse Mouna. Met haar kreeg hij nog eens twee dochters: Sarah en Nour. Mens zegt dat alle exen en dochters nu goed met elkaar omgaan. Eén grote, gezellige familie dus.

Entertainment
  • Weekblad Story
  • NL Beeld / Arjo Frank