Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Harry Mens (77) over de Satisfyer: 'Ik regel dat allemaal zelf wel!'

In huize Mens is het populaire apparaatje in ieder geval allesbehalve welkom.

Harry Mens

In de uitzending van het programma Business Class is presentatrice Catherine Keyl (77) te gast bij Harry Mens. Keyl schrijft wekelijks een column voor De Telegraaf en ditmaal had ze het over hét seksspeeltje van het moment: de Satisfyer. Harry Mens geeft aan tafel even zijn mening over dit apparaatje.

De Satisfyer is een luchtdrukvibrator ontdekt door een Duitser en zijn vrouw. Het speeltje is op het moment bij vrouwen ontzettend populair.

"Die kloppen en die zuigen, tegelijkertijd", legt Keyl uit aan een onwetende Harry Mens. Daarbij benadrukt de presentatrice dat de vibrator specifiek bedoeld is voor de vrouw: "Het is niet voor jou, het is voor vrouwen."

"De mannen worden de deur uit gedaan?" vraagt Mens zich af, waarop Catherine reageert dat dit précies de reden is geweest dat ze ervoor heeft gekozen om er een column over te schrijven. "Ik had een vriendje die al de hele tijd een vrouw wil versieren en toen lag ze in scheiding, maar zei ze: 'Ach, je hoeft mij niet meer te versieren, want ik heb een Satisfyer en ben daar heel erg blij mee", aldus Keyl.

Catherine aan de Satisfyer

Ook Catherine heeft er een in haar nachtkastje liggen, bekent ze bij Mens aan tafel. "Ik heb geen partner dus ik moet wel", licht de presentatrice toe. Keyl heeft het speeltje wel even thuisgelaten, want ze vertrouwde er niet op dat Mens niet zou vragen om een demonstratie. Maar de vastgoedmagnaat heeft een verrassing voor Catherine en haalt zo een felroze Satisfyer tevoorschijn.

"Ik heb aan een van de dames gevraagd om het dorp even in te gaan", aldus Harry. "Het loopt als een trein begrijp ik. Dat gaat toch fout? Als een man en vrouw de liefde met elkaar bedrijven, heb je die troep toch niet nodig?" gaat hij verder.

Catherine neemt het vervolgens even flink op voor haar favoriete luchtdrukvibrator. "Dan zeg je wat! Weet je hoe de meeste mannen zijn? Die vinden zichzelf een fantastische minnaar, gaan op een vrouw liggen, stoppen hem erin, komen klaar en roepen: 'Toedeledokie!' Die weten helemaal niet hoe een vrouw in elkaar zit."

Niet welkom in huize Mens

Wat Harry betreft is het seksspeeltje niet welkom in zijn huis: "Ik vind het raar. Ik zou nooit een vrouw willen hebben die dat gebruikt." Mens geeft daarbij aan dat hij zich overbodig zou voelen als zijn vrouw de luchtdrukvibrator gaat gebruiken. "Ik regel dat allemaal zelf wel. Daar is een man toch voor?"

Ook geeft de vastgoedmagnaat aan dat hij er nogal wat van vindt dat Keyl over dit onderwerp schrijft: "Ik vind dat jij raar doet met zo'n rubriek. Ik snap de directie van De Telegraaf niet, dat ze dat accepteren, zo'n column."

"Ik zal je wat vertellen", reageert Catherine, "deze column werd met grote ovatie geaccepteerd, omdat iedereen in de wereld weet wat de Satisfyer is, behalve jij."

Of Keyl de Satisfyer van Harry Mens mee naar huis heeft genomen, is onbekend. Voor zo'n groot fan van het apparaat wellicht altijd handig om een reserve in huis te hebben. Grote kans dat de vibrator niet door Harry mee naar huis is genomen. De beste man doet het immers zelf wel.

Entertainment
  • Business Class
  • NL Beeld / Arjo Frank