Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex Gordon onthult 'echte reden' van de breuk: 'Hij ging helemaal door het lint!'

Er is veel geschreven over 'golddigger' Gavin, maar eindelijk is de ex van Goor zelf met een verklaring naar buiten gekomen.

Gordon

Het leek een sprookje: onze Gordon, wiens liefdesleven nou niet bepaald gladjes verloopt, had eindelijk een goeie kerel aan de haak geslagen. Eentje met wie hij zelfs wilde trouwen. Maar zover kwam het niet. Want zo snel als de twee tortelduifjes voor elkaar vielen, zo rap donderde hun romance als een kaartenhuis ineen.

Goor verdrietig en slachtoffer van een golddigger, Gavin weer single en opzoek naar zijn volgende sugardaddy. Althans, dat doen de verhalen in de media vermoeden. Volgens de 31-jarige 'toyboy' zit de vork echter anders in de steel.

Grindr

In een interview met Privé doet de Australiër zijn verhaal uit de doeken. En wat blijkt? Volgens hem zijn er een aantal dingen die gezegd zijn pertinent onwaar, te beginnen met de manier waarop hij en Goor elkaar hebben leren kennen. Dat was volgens de zanger toevallig, in een Australisch casino. Maar Gavin stelt nu dat de twee elkaar via Grindr hebben gevonden, een dating-app voor homoseksuelen.

Daarnaast zegt hij het heel vervelend te vinden dat hij 'golddigger' wordt genoemd. Vooral omdat hij naar eigen zeggen nu minder geld op zijn rekening heeft dan voor zijn relatie met Gordon. Goor zou van 'spenden' houden, geld uitgeven aan zijn luxe leventje. Maar als Gavin iets terugdeed voor de Nederlander, betaalde hij dat van zijn normale loontje.

Stemmingswisselingen

Dan de echte reden van de breuk. Dat was volgens Gavin het onvoorspelbare gedrag van Gordon. Stemmingswisselingen, waarbij de Nederlander het ene moment poeslief was, om zijn vriendje vervolgens 'af te breken en tot op het bot te beledigen'. Zo zou de jonge Australiër een keer in slaap zijn gevallen tijdens een film, waarna de bom barstte. "Hij ging helemaal door het lint!"

Daarnaast noemt hij nog een aantal incidenten waarbij Gordon compleet uit z'n plaat ging. Met schreeuwpartijen, jaloezie en woede-uitbarstingen. Al met al geen ideaal fundament voor een relatie dus. En blijkbaar genoeg reden voor Gavin om de stekker eruit te trekken.

Gordon noch zijn management heeft gereageerd op het interview van Gavin in Privé.

Entertainment
  • Privé, de Telegraaf
  • NL Beeld / BrunoPress