Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Henny Huisman haalt snoeihard uit naar collega-BN'er: 'Wat een gelul met die gozer'

De 71-jarige soundmixshow-man is er he-le-maal klaar mee.

Henny Huisman

Goor is weer single, zo is inmiddels bekend. De Hollandse Dubaiaan leek zeer gelukkig met Gavin Rozario en besloot op enig moment zelfs in het huwelijksbootje te stappen met de 24 jaar jongere toyboy. Maar zover kwam het nooit. Voordat de ringen waren uitgewisseld, was het alweer drama in huize Heuckeroth.

Wat er precies gebeurd is tussen de twee, is niet helemaal duidelijk. Goor is er in ieder geval kapot van, zo liet hij weten op social media. "Alleen maar tranen."

Henny heeft NUL medelijden

Maar waar veel BN'ers hun steun betuigen via Instagram-berichten, hartjes en duimpjes, geeft ten minste één televisiepersoonlijkheid aan dat 'ie er wel klaar mee is: Henny 'mister mini-playbackshow' Huisman.

"Wat een gelul met die gozer, toch?" aldus Henny in de ochtendshow van Radio Veronica. "Of ik het zielig vind? Hou op zeg, man, dat gedoe! Ik word er toch zo ontzettend moe van. Elke flirt wil hij trouwen, huilend op zijn knieën. Hou nou toch óp man!"

Gordon moet voortaan gewoon iets langer wachten met alles de wijde wereld in slingeren, vindt Huisman. Even de tijd nemen totdat er iets meer zekerheid is qua relatie. Dit om drama te voorkomen.

Want drama, daar is Goor maar al te bekend mee. "Hij zoekt het zo op, hè?" aldus Henny. "Ik word er zo… Nou ja, iedereen wordt er moe van, denk ik."

Entertainment
  • Veronica, Mediacourant
  • NL Beeld / BrunoPress