doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Mark Gillis zou het bed hebben gedeeld met deze twee 'realitysterren'

Mark de womanizer.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-62fb4b499e34e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62fb4b499e34e img{#fig-62fb4b499e34e img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-62fb4b499e34e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62fb4b499e34e img{#fig-62fb4b499e34e img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-62fb4b499e34e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62fb4b499e34e img{#fig-62fb4b499e34e img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-62fb4b499e34e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62fb4b499e34e img{#fig-62fb4b499e34e img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Mark Gillis

De naam Gillis roept vandaag de dag behoorlijk wat associaties op. Natuurlijk zijn Peter 'Peerke' Gilles en zijn familie in eerste instantie bekend geworden door Massa is Kassa, het programma dat draait om de vakantieparkenmagnaat en het reilen en zeilen van zijn parken. Maar de familie haalt de laatste tijd om meer redenen het nieuws.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Zo Peter zijn 28 jaar jongere vriendin Nicolleke hebben mishandeld - onzin, volgens Peter en Nicol -, stond hij op een dodenlijst en wordt de multimiljonair zo nu en dan verweten zijn parken niet helemaal koosjer te runnen. Iets met witwassen, intimidatie en criminele banden, aldus de verhalen.

'Playboy Mark'

En ook zoon Mark haalt met regelmaat de bladen. Zo werd Gillis junior enige tijd terug slachtoffer van een brute overval, waarbij hij bont en blauw werd geslagen door meerdere mannen.

De nieuwste geruchten die de gemoederen in showbizzland bezighouden, zijn echter zijn seksuele escapades. Mark zou volgens de verhalen namelijk het bed hebben gedeeld met meerdere dames, die tv-kijkend Nederland zou kunnen kennen van een populaire realityshow: Ex On The Beach (EOTB).

Een ex-deelnemer van het programma maakte dat bekend op online platform Rumag. De jongen, ene Samir, plaagde Lynn, een dame die meedoet aan de show, door te zeggen dat ze op bezoek was geweest bij Mark. Ja, ja, Mark Gillis, zo werd later duidelijk. Deze Samir suggereerde dat de twee intiem zijn geweest, evenals het feit dat Mark ook met Stevie, een andere EOTB-dame het bed zou hebben gedeeld.

Op bovenstaande foto's de deelnemers van EOTB, met Stevie als de meest rechtse vrouw en blondine Lynn rechts in het midden.

'Langer geleden'

Lynn zou hebben ontkend dat er nu iets speelt tussen haar en de Massa is Kassa-man. Maar de twee zouden iets langer geleden wél met elkaar hebben aangepapt. Kortom, is verhaal was dus geen totale lulkoek. Wel totale lulkoek, volgens Lynn dan, is dat Mark ook geflikflooid zou hebben met haar EOTB-collega Stevie.

Mark Gillis in EOTB?

Voor de duidelijkheid: Ex On The Beach is een programma waarbij vrijgezelle heren en dames in een tropisch oord op zoek gaan naar 'liefde'. Om de boel wat smeuïger te maken, arriveren de exen van de deelnemers. Spoelt Mark Gillis binnenkort ook aan op het EOTB-strand? Die kans lijkt met zijn liefdesgeschiedenis absoluut aanwezig, al zou het ons niks verbazen als Mark gewoon lekker op een vakantiepark in Brabant blijft zitten. Daar moet immers altijd wel een caravannetje verplaatst worden. Of een klusjesman op z'n donder worden gegeven. Een kwestie van prioriteiten, zullen we maar zeggen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws