Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter 'Massa is Kassa' Gillis staat op een dodenlijst

Gillis staat op een dodenlijst, zo schrijft het AD. De vakantieparkenmagnaat wordt om deze reden al een jaar beveiligd.

Peter Gillis

Peter Gillis is inmiddels een bekend gezicht. Als hoofd van het gezin schittert de gezellige Brabander sinds vorig jaar in Massa is Kassa. De SBS6-realityserie speelt zich af op en rond de vakantieparken van miljonairsfamilie Gillis, met als absolute smaakmaker Peter zelf.

Dodenlijst

Naast het runnen van een reeks vakantieparken in Nederland en België, zit Peter Gillis zeker niet stil. Hij brengt een drankje op de markt - 't Gilliske - en vanaf komende dinsdag ligt er een biografie in de schappen: Peter Gillis: Massa is Kassa.

In het boek doet de Brabander een onthulling: hij staat op een dodenlijst. Gillis doet uit de doeken dat hij zich een jaar geleden moest melden op het politiebureau, waarna hij het schokkende nieuws te horen kreeg. Naar eigen zeggen was de vakantieparkenman zo aangeslagen dat hij en z'n vriendin de eerste weken zelfs om de beurt wakker bleven 's nachts. Puur uit angst.

Beveiliging

Ondanks dat de onveilige situatie al een jaar duurt, is het volgens Peter nog steeds niet duidelijk wie hem bedreigt. 'Ik hoorde iets over een motorbende', aldus de eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken in het AD.

De dreiging is in ieder geval zo ernstig dat Gillis nu flink beveiligd wordt, onder andere doormiddel van een alarmknop die hij bij zich draagt, persoonsbeveiliging en een alarmsysteem.

Vanaf aanstaande dinsdag (2 november) ligt de biografie Peter Gillis: Massa is Kassa, van uitgeverij Vesper Publishing in de winkel.

Nieuws
  • Shownieuws, AD
  • Talpa/SBS6