Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sarah van Soelen over André Hazes: 'Je krijgt een hoop leugens'

Het is weer dikke mik tussen Dreetje en Monique Westenberg, zo lijkt het. Sarah van Soelen, die andere ex van Hazes, is daar niet echt rouwig om. 'Je krijgt een hoop leugens'.

Sarah van Soelen

De geruchtenmolen rond André Hazes junior en Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje, draait op volle toeren. Het drietal is op dit moment op vakantie om, zo zeggen de bladen, te kijken of hun relatie rijp is voor de zoveelste wederopstanding.

'Een hoop leugens'

Ex-vriendin Sarah van Soelen vindt daar wel wat van. "Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen", laat Van Soelen weten aan Shownieuws. De twee hebben op dit moment niet eens contact meer, zo onthult de influencer. Ze heeft Dreetje zelfs geblokkeerd op social media. Sarah: "Ik volgde hem allang niet meer. Al vanaf het begin dat het uit is. Het is een goede afsluiter."

Dan haalt ze uit naar de zanger. "Ik heb namelijk André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor." Sarah laat tot slot weten dat zij zelf nog gewoon single is en dus geen nieuwe vlam heeft. "Nee, daar ben ik nog helemaal niet mee bezig."

Dreetje en de dames

Hazes junior en vrouwen, het is wat. De zoon van de grootste volkszanger die ons land gekend heeft, hopte tot dusver enkele malen van partner naar partner, te beginnen met de zestien jaar oudere Monique Westenberg. Met haar kreeg hij ook een zoontje die ze heel verrassend... André Hazes hebben genoemd.

Maar die relatie ging kapot, werd weer geheeld, en strandde nogmaals. Het gevolg: Hazes junior belandde kortstondig periode in de armen van Bridget Maasland. Dit was echter van korte duur en Monique en André kwamen weer bij elkaar. De twee verloofden zich zelfs, om deze verloving al redelijk snel weer af te breken. Dreetje maakte namelijk een transfer naar Sarah van Soelen.

Net als met Bridget bleek de relatie met Sarah ook niet echt een match made in heaven, want het stel bleef maar een paar maandjes bij elkaar. Even dook daar toen jeugdliefde Anne Rose Zonneveld op, maar schijn bedriegt, want op dit moment lijkt 'Mister Leef alsof het je laatste dag is' weer teruggekeerd op het oude nest bij Monique. Hoelang dat deze keer duurt, moet natuurlijk nog maar blijken.

Entertainment
  • Story, Shownieuws, Cosmopolitan
  • Brunopress/Brunopress.nl